返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-10-8 03:44 AM 發表

冇義氣啊
兄弟系甘做架嘛!!
原帖由 DOBI 於 2008-10-7 09:43 PM 發表

佢哋幾有義氣.......HAHAHA   
大難臨頭各自飛
原帖由 h2o 於 2008-10-8 03:42 AM 發表

兩個蝦一個...唔公平啊
點解我次次都俾人蝦架........
我之前.....你哋都夾埋圍蝦下啦.......你都有今日LOOOOO......
原帖由 blueocean 於 2008-10-7 09:43 PM 發表

I see you very enjoy having fun with these two ladies
so, I am hiding la
they bully me a
HELP ME
原帖由 DOBI 於 2008-10-8 03:45 AM 發表

嘩.....靚姐好狠呀...............勁   
呢D碎料黎既啧!!
原帖由 vwwo 於 2008-10-7 09:44 PM 發表

鬼叫你生得甘靓仔咩。。。。。。。。。
又關事咩
原帖由 h2o 於 2008-10-8 03:43 AM 發表

邊兩個哥哥啊?
rr & ??
唔係RR......係親亞哥.......喺屋企個D呀.........
原帖由 DOBI 於 2008-10-7 09:44 PM 發表

係你覺得我衰啫...........我不知幾有愛心善良呀  
我想.............................
原帖由 DOBI 於 2008-10-8 03:46 AM 發表

我之前.....你哋都夾埋圍蝦下啦.......你都有今日LOOOOO......   
你今日遇到我,无有怕!!!
原帖由 h2o 於 2008-10-8 03:40 發表
boy boy and blueocean where are you
this time better hide la !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 DOBI 於 2008-10-7 09:46 PM 發表

咩"你地"啊!! 我幾時有啊
原帖由 h2o 於 2008-10-8 03:47 AM 發表

又關事咩
关架,我一睇到你,就会忍唔到手囖~~~~
原帖由 h2o 於 2008-10-8 03:46 AM 發表

they bully me a
HELP ME
今日我放你一馬啦......... 我要幫哥哥做嘢呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-8 03:36 發表

揚咗好耐嘞..........扮嘢   
how come I don't even know ga !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 vwwo 於 2008-10-8 03:47 AM 發表

呢D碎料黎既啧!!
靚姐...........加油