返回列表 回復 發帖
溫緊...
一個心用去好多地方...
h2o 發表於 2009-5-28 05:10 PM
除佐呢度吹水之外,仲用佐系边度啊
條骨都無佐lu
除佐呢度吹水之外,仲用佐系边度啊
lhy92725 發表於 2009-5-28 11:16 AM
冇啊...聽歌&msn lor
冇啊...聽歌&msn lor
h2o 發表於 2009-5-28 05:23 PM
听歌好啦,MSN好容易分心
條骨都無佐lu
听歌好啦,MSN好容易分心
lhy92725 發表於 2009-5-28 11:28 AM
仲衰...我聽歌會唱埋...但係又唔中意間房咁靜
唔怪得出面烏雲密佈啦
Hello~  My sister Jessie..~  Do you miss me..?
fly814 發表於 2009-5-28 01:59 PM
bro fly.....miss you very much ah
everytime also can't meet you
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
我又番黎啦
仲衰...我聽歌會唱埋...但係又唔中意間房咁靜
唔怪得出面烏雲密佈啦
h2o 發表於 2009-5-28 05:48 PM
拨开云雾就可以见到蓝天啦
我呢边都落佐成日雨
條骨都無佐lu
大家食左飯未呀?
我都訓啦
早晨咁多位
bro fly.....miss you very much ah
everytime also can't meet you
ForeverEver 發表於 2009-5-28 04:37 AM
I know I know~  Our time zones are different..~!!  I miss you too..~ Hehehe~

haha28 我又番黎啦
yinyinyin1234 大家食左飯未呀?
haha28 我都訓啦
yinyinyin1234 早晨咁多位
你哋兩位(haha28) & (yinyinyin1234)係唔係有心係度吹水?? 唔係講"早晨"就係講"食左飯未"??? 一係就去講"訓覺"~??? 完全問非所答~!!  除左哋係<<爱与诚王国>> ~ boyboy 俱乐部不繼發放一D毫無意義回覆之外~! 哋仲有係吹水區裡面其他地方發現有相同(COPY回覆)~!! 哋兩位好明顯係度騙取功勳, 呢個係小小既警告~! 果你哋要繼續, 後果自負~!!!

如果有會員睇見有同樣事情發生; 請直接PM我~!!!

I know I know~  Our time zones are different..~!!  I miss you too..~ Hehehe~
fly814 發表於 2009-5-29 06:34 AM
yeahhh.....everytime you reply me, i am still in the dream with 周公子。。。
how are you bro fly

你哋兩位(haha28) & (yinyinyin1234)係唔係有心係度吹水?? 唔係講"早晨"就係講"食左飯未"??? 一係就去講"訓覺"~??? 完全問非所答~!!  除左你哋係 ~ boyboy 俱乐部不繼發放一D毫無意義回覆之外~! 你哋仲有係吹 ...
fly814 發表於 2009-5-29 07:35 AM
飞哥发火,非常少见
boyboy, bro fly & everyone....