返回列表 回復 發帖
it's bad in here !!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 blueocean 於 2008-12-23 05:00 AM 發表

today is so cold in NYC la....highest 27...lowest 22
dobi.....I need hug hug
我哋星期六個日-17度呀......咁ヌ唔見伢hug我
原帖由 boy12 於 2008-12-23 05:10 AM 發表
it's bad in here !!

我哋大鑊d呀.......我一陣照d相你睇吖.....不過今日好彩有太陽
原帖由 DOBI 於 2008-12-23 05:11 AM 發表

you didn't tell me la

原帖由 DOBI 於 2008-12-22 10:11 PM 發表

OMG -17°C.........
now my side is 8°C... thanks to the gulf stream
我有影相, 我放將雪相俾大家睇先! 跟住輪到 DOBI 放啦!

原帖由 manyiu 於 2008-12-22 11:44 PM 發表
我有影相, 我放將雪相俾大家睇先! 跟住輪到 DOBI 放啦!

見到都覺得好凍
...

回應 manyiu 第 5526 篇文章

It looks bad too, I think it is not usual in BC !!
金楼 is coming up soon la !!
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-23 10:46 發表
I always like the number "8" !!
我今日先影架咋 今年真係好強勁呀
你地果邊真係得人驚...
原帖由 DOBI 於 2008-12-22 07:04 PM 發表
我今日先影架咋 今年真係好強勁呀   
哇....好恐怖
born to die
今晚仲會繼續落雪呀