返回列表 回復 發帖

回應 h2o 第 5079 篇文章

水王子遇上灰姑娘。。。好掂啊!!!
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 25-11-2008 06:26 發表
我喺麻甩,但乜水哥喺青春少艾
好一句青春少艾...不過少艾唔係形容女仔o架咩?

話明叫乜水哥...

講到青春同埋佬,令人突然好想知你哋幾歲tim
我add唔到呀...唔制

回應 *柳飄飄* 第 5081 篇文章

吹水啫嘛,形容男或女都無所謂啦

你做乜咁夜都唔瞓啊?放假?
喵喵喵
不如你哋add我啦!

[email protected]

回應 *柳飄飄* 第 5082 篇文章

add唔到?水哥做乜唔比人add?
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-24 11:37 PM 發表
水王子遇上灰姑娘。。。好掂啊!!!
你亂講咩啊
我已經有老婆仔架啦

回應 *柳飄飄* 第 5084 篇文章

我add佐
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-24 11:48 PM 發表
add唔到?水哥做乜唔比人add?
頭先去左沖涼啊
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-11-24 11:47 PM 發表
不如你哋add我啦!

added
原帖由 feimiao0 於 25-11-2008 06:46 發表
吹水啫嘛,形容男或女都無所謂啦

你做乜咁夜都唔瞓啊?放假?
我放緊一個悠長假期...我經常咁早都未瞓的...基本上我每日嘅睡眠時間係未必有3-5個鐘
至於點解仲未瞓,係因為要等我honey返嚟,煮早餐一齊食!

回應 h2o 第 5086 篇文章

我知道水哥你有老婆仔,聽講叫云云喺嗎?
喵喵喵
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-11-25 06:47 AM 發表
不如你哋add我啦!

i will add u soon!coz now i'm bz
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 *柳飄飄* 第 5090 篇文章

你好犀利,都好有情趣,咁早玩煮飯仔
喵喵喵
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-11-24 11:54 PM 發表

我放緊一個悠長假期...我經常咁早都未瞓的...基本上我每日嘅睡眠時間係未必有3-5個鐘
至於點解仲未瞓,係因為要等我honey返嚟,煮早餐一齊食!
好sweet啊