返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-9 04:27 AM 發表

你有冇咁好......好彩WONGJJ唔喺到咋.....HAHAHA.....如果唔係....你命都冇呀   
我去告密!
原帖由 DOBI 於 2008-11-9 04:33 AM 發表

對我咁好...... 晒你啦.....但係我而加要再瞓覺呀....係真架......我剛剛起身2個鈡咋.....而加又冇電呀.....   
DOBI, when was power out?
原帖由 manyiu 於 2008-11-9 06:15 AM 發表

DOBI, when was power out?
冬天就係咁架嘞......
原帖由 DOBI 於 2008-11-9 06:54 AM 發表

冬天就係咁架嘞......
don't worry....I will help you to charge if you need

原帖由 manyiu 於 2008-11-9 06:14 AM 發表

我去告密!
why you want to betray me wor
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

哈老!早哦!
BB... 帮你打扫...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
12少,我来探你的啊~!有在吗~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
早啊!boyboy
Hello everyone !!
~ boyboy 俱乐部 ~
12少,早晨,大家早晨`!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
19999,20000,20001金金就是你 199999,200000,188888
各位本店为了庆祝破二万帖,小小意思,
不成敬意,请笑纳!多谢!谢绝灌水!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-10 13:22 發表
19999,20000,20001金金就是你 199999,200000,188888
各位本店为了庆祝破二万帖,小小意思,
不成敬意,请笑纳!多谢!谢绝灌水!
Thanks for the notice !
I will be there !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 boy12 於 2008-11-11 01:51 AM 發表

Thanks for the notice !
I will be there !!
近排好忙咩.....咁少嚟嘅