返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 06:25 發表
Hi, 水水, Cammy.yicno, Blue Blue 全部出黎見我!473019 唔出黎冇點心食!473020
chicken wing - chinese style haven't eat for long time !  
did u cook yourself ?
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 06:48 發表

哈哈, help yourself as at home! 吃多d, 唔洗客氣呀!

你係新屋收到個 "高級會員章" 未呀? 我收到啦!473025
how to get 高級會員章 ?  I want it too !!
原帖由 boy12 於 2008-10-31 07:51 AM 發表

chicken wing - chinese style haven't eat for long time !  
did u cook yourself ?
I had my mom cook for me! You could ask your mom to do it! ha ha!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-31 07:53 AM 發表

boy boy我住SF架.....我返工喇....下次傾

YCINO...MANYIU....水水.....
bye Cammy, c u tonight!
原帖由 boy12 於 2008-10-31 07:52 AM 發表

how to get 高級會員章 ?  I want it too !!
go to 高級會員區 apply 啦! 我見水水有申請, 但是唔知佢收到未?
原帖由 h2o 於 2008-10-31 07:03 AM 發表

咁我唔客氣啦
我都多去新屋果邊架...我次次去都冇人既
而家有人呀! JuJu, 非力倒夜香, woofy.....係度呀! 我而家兩邊去, 好鬼忙碌! 哈!
I just check ! 版主冇得申請 ga !!
原帖由 yicno 於 2008-10-31 06:57 AM 發表
来迟佐添~有唔有留被我啊~?
有呀!  呢D仲正呀! 班衰鬼而家食唔落嫁啦! 你唔洗擔心有人同你爭呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 boy12 於 2008-10-31 07:52 AM 發表

原來你係版主, 太高級啦! 呢個章係俾 平民百姓嫁!
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 08:05 發表

有呀! 473050 呢D仲正呀! 班衰鬼而家食唔落嫁啦! 你唔洗擔心有人同你爭呀!
i
manyiu我又要啊
boyboy你去咗玩.......未返呀
原帖由 manyiu 於 31/10/2008 08:05 發表

有呀! 473050 呢D仲正呀! 班衰鬼而家食唔落嫁啦! 你唔洗擔心有人同你爭呀!
茄汁蝦look.....好想食ar
BOYBOY今日有冇糖仔派........
boyboy 比$$我買糖糖ar
yeah...boyboy, give out $$ to buy candy