返回列表 回復 發帖

公仔加油  加油 加油  
继续与你一起

時間支出收入操作
qfz15992 秒前TVB 16888888 元積分轉出

評分次數

• gracechanstuart

辛苦你們了,支持TVBOXNOW技術團隊繼續加油...

時間支出收入操作
itsctsu3 秒前TVB 16888888 元積分轉出

評分次數

各位支持【公仔箱技術團隊】會員大家好!!

由於參加人數不多,25日獎金連同26日獎金一起派發!!!

我日日都支持 TVBOX, 當然希望快快恢復; 我知到團隊已經盡力+好努力搶救, 加油 !
我係專誠來支持 Grace 姐和更新今日運作的狀況 (在加拿大)

1. 昨天還可以, 今日慢很多
2. 發圖片更慢
3. 每次做完, 按  “參與/回覆主題” 個帖會消失, 再按一次 “Refresh” 才重現 !
4. “工作” 途中, 個 page會忽然無左 ! 唉…重新再做….
5. 我未做完, 佢又會自動  “OK” 左, 嚇到我趕快編輯 .
6. 上面全部工具唔 Work, such as B, Tt , Hide...etc. (希望其他地區無發生這些問題 ! )

Manyiu 是特意來反影論壇狀況及支持 Grace 姐. 所以不要給我獎金呀;  希望不會悶親大家! 謝謝 !

評分次數

支持 TVBOXNOW 技術團隊, 努力,加油啊!        

時間支出收入操作
44613 秒前TVB 16888888 元積分轉出

評分次數

支持 TVBOXNOW 技術團隊 好嘢 !!!

時間支出收入操作
EC02252 秒前TVB 16888888 元積分轉出
報告: 今日更差了,表情符號沒了,點到儍仔頭像都沒有個人資料顯示了。回復也很慢,要再按F5。

評分次數

外星貓E生
支持 TVBOXNOW 技術團隊, 努力,加油啊!

評分次數

改進得很快,加油啊

評分次數

外星貓E生

支持 TVBOXNOW 技術團隊, 辛苦了,加油啊!  

時間支出收入操作
li608302 秒前TVB 16888888 元積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

借問一聲,銀行幾時開?

評分次數

外星貓E生
借問一聲,銀行幾時開?
CC517 發表於 2018-10-26 11:21 AM
我都好關心銀行幾時開...我相信 Grace 姐應該答唔到你=我都企左係度....!

評分次數

改進得很快,加油啊
CC517 發表於 2018-10-26 11:15 AM
agree ! 我去完街番黎, 好左好多, 可能聽到我地係度 "鬼殺咁嘈"

評分次數

agree ! 我去完街番黎, 好左好多, 可能聽到我地係度 "鬼殺咁嘈"
manyiu 發表於 2018-10-26 01:30 PM
你嘈咋,貓至多喵喵聲

評分次數

外星貓E生
我都好關心銀行幾時開...我相信 Grace 姐應該答唔到你=我都企左係度....!
manyiu 發表於 2018-10-26 01:28 PM
你有咁多錢都等錢使

評分次數

外星貓E生