返回列表 回復 發帖

隨意大哥務必多保重!! 在此祝你生日快樂!! 身體健康!! 心想事成!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-5 09:36 PM
多謝grace姐生日祝賀

時間支出收入操作gracechanstuart17 秒前TVB 88888888 元積分轉出
多做運動身體好
Grace姐你好
不好意思 好久沒进来吹水區看看了
最近工作比较忙 剛路過看见Grace姐榮升水區版主
特来恭喜Grace姐榮升水區版主
di0208 發表於 2017-12-5 10:28 PM

0208 大哥 早上好!! 真是好久不見啊!!!

難得你和隨意大哥都回來,真高興啊!!以後有空要多點大駕光臨指教呀!!!

時間支出收入操作
di02084 秒前TVB 88888888 元積分轉出
多谢红包,但俾系统食咗 ,下次轉賬时注意下对方TVB现金是否爆满
cck_my 發表於 2017-12-5 10:22 PM

弊!! 一時無留意添!!!

多謝grace姐生日祝賀

時間支出收入操作gracechanstuart17 秒前TVB 88888888 元積分轉出
隨意1678 發表於 2017-12-6 09:32 AM

隨意大哥 晚上好!! 多謝你既生日大紅包!!!

多谢红包,但俾系统食咗 ,下次轉賬时注意下对方TVB现金是否爆满
cck_my 發表於 2017-12-5 10:22 PM
大佬健平時要多啲注意下自己個銀行帳戶是否爆满, 無論是與否都要提前攞出黎贊助Grace, 咁就唔會比係統食咗咯.
恭喜 grace姐
最衰系我太忙,唔得閒開估波波
否則我肯定需要贊助啦
條骨都無佐lu
多謝grace既大利是!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
否則我肯定需要贊助啦
lhy92725 發表於 2017-12-8 12:29 AM
找個助手在你的帖幫忙你開不就可以了咯
  大廚 晚上好!! 感謝你的支持!!以後還請多指教!!
未能幫上忙,真不好意思!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-5 09:25 PM
但你也總算給到我一個答案...
而不是像其他版一樣 一個帖沉默沒人出來解答就完全沒人來答
也沒人會上報去版主會議那邊
否則我肯定需要贊助啦
lhy92725 發表於 2017-12-8 12:29 AM
衰貓
大佬健平時要多啲注意下自己個銀行帳戶是否爆满, 無論是與否都要提前攞出黎贊助Grace, 咁就唔會比係統食咗咯.
pknoface 發表於 2017-12-7 11:11 AM
赞助无问题,不过流通得多TVB币会贬值
赞助无问题,不过流通得多TVB币会贬值
cck_my 發表於 2017-12-9 02:20 AM
TVB币会贬值无问题因為不是真錢
多谢Grace姐红包
TVB币会贬值无问题因為不是真錢
Pedestrian_A 發表於 2017-12-9 04:46 AM
咁攞你TVB元出嚟分大家: 1095300117 元, 存款: 2147483647 元