返回列表 回復 發帖
wah..so many 活动 at here wor!!! but pass oledy!!
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04

回應 joshlier 第 32465 篇文章

soon will  have more  
原帖由 tingx2 於 2008-9-30 10:21 PM 發表

哈哈。。 今日有野做啊。。。 唯有夜晚上来玩。。
听日有没上来啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 10:22 PM 發表
我吃安眠药睡觉!
吃甘多..做咩啊....
原帖由 Geai 於 2008-9-30 10:46 PM 發表
soon will  have more  
geai where r
婆婆搶到錢無啊
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-30 10:46 PM 發表

听日有没上来啊
没知啊。。 不过夜晚应该唔会。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-30 10:48 PM 發表

吃甘多..做咩啊....
自杀啦!不是,是洗胃哦!
原帖由 yicno 於 2008-9-30 10:22 PM 發表
系吖~朋友送花好平常 Z !
我知道啦..放心送..最好日日送
我去喝茶咯!88咯!
原帖由 joshlier 於 2008-9-30 10:45 PM 發表
wah..so many 活动 at here wor!!! but pass oledy!!
有奖金楼..我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水) ,  描述: 尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗(金樓暫定在500,1000,1500,各送出800000以示答謝)
原帖由 qqbubu 於 2008-9-30 10:51 PM 發表
我去喝茶咯!88咯!
byebye。。。qq师兄。。
原帖由 CC517 於 2008-9-30 10:48 PM 發表
婆婆搶到錢無啊
小白拿到..次次有他无我...有我无他
原帖由 tingx2 於 2008-9-30 10:49 PM 發表

没知啊。。 不过夜晚应该唔会。。
收到...
原帖由 qqbubu 於 2008-9-30 10:51 PM 發表
我去喝茶咯!88咯!
小心啦...早去早回