返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-17 01:38 PM 發表
没见过... 是怎样的...?
一隻對著你笑的狗頭 很恐怖啊, 見過你就想吐.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-17 01:42 PM 發表

哪里会。没旦
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。

回應 jclai 第 27505 篇文章

dont eat dog la  
原帖由 CC517 於 2008-9-17 01:42 PM 發表

怎么上菜是都放头上去.... 当然恐怖啦...
珍惜四人帮。。。

可以跳舞啦.
外星貓E生
难得....2点可以吹水
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-9-17 01:32 PM 發表

嚇得我, 以為你跟婆婆咩咩tim.
乜大件事啊...

回應 CC517 第 27508 篇文章

...唔岩我啊..太rock 啦

回應 mickeybblim 第 27509 篇文章

mic mic   no need to do ar  
原帖由 Geai 於 2008-9-17 02:15 PM 發表
mic mic   no need to do ar  
今日有假期啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 02:14 PM 發表
...唔岩我啊..太rock 啦
啱我, 不是老細在, 可以跳舞了.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-17 02:28 PM 發表

啱我, 不是老細在, 可以跳舞了.
你没去入票啊.. 可以吹水咯
无人陪我吹水啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 02:19 PM 發表

今日有假期啊
what holiday ar
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 02:34 PM 發表
无人陪我吹水啊...
我都来了...........
珍惜四人帮。。。