返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-9-15 09:07 PM 發表

猪系度!!
你果邊得未呀, 我剛剛都有去, 得喎.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-15 09:12 PM 發表

你果邊得未呀, 我剛剛都有去, 得喎.
试左好多日架啦。。 都是唔得啊。。。
每次我按了箭头,字就会变成洋葱头。。但是其他野一点都没变。。。 只要一按边度都好,都会变返monkey架。。
我唔晒法子啦。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-15 09:29 PM 發表

试左好多日架啦。。 都是唔得啊。。。
每次我按了箭头,字就会变成洋葱头。。但是其他野一点都没变。。。 只要一按边度都好,都会变返monkey架。。
我唔晒法子啦。。。 ...
可能你部機唔夠 ram, 我有時都會突然失靈打唔到中文, 要再boot機至得.
外星貓E生
原帖由 chfong2 於 2008-9-15 09:32 PM 發表
有没有人啊
有小貓同小豬, 你唔知會唔會同動物溝通呢.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-15 09:36 PM 發表

可能你部機唔夠 ram, 我有時都會突然失靈打唔到中文, 要再boot機至得.
可能啦。。 我部机得1G的ram啫。。。
原帖由 CC517 於 2008-9-15 09:37 PM 發表

有小貓同小豬, 你唔知會唔會同動物溝通呢.
哈哈。。猫猫,你讲左我想讲的野。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-15 09:41 PM 發表

哈哈。。猫猫,你讲左我想讲的野。。。
我們都是矮人族, 易溝通d, 嘻嘻.
外星貓E生
原帖由 chfong2 於 2008-9-15 09:44 PM 發表
只得你俩只小动物吧了?婆婆叻?
都知你剩想搵婆婆, 去洗白白啦, 快回來.

婆婆有人找你.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-15 09:45 PM 發表

我們都是矮人族, 易溝通d, 嘻嘻.
哈哈。。。思想差不多啊。。
好啦....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-9-15 09:41 PM 發表

可能啦。。 我部机得1G的ram啫。。。
多你少少 1.12, 不過沒有錢換機.
外星貓E生
大家晚上好啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-9-15 09:50 PM 發表

多你少少 1.12, 不過沒有錢換機.
哈哈。。 我都是无钱买多一条ram啊。。。