返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-7 12:46 AM 發表

我也是很饱...
你是很饱,我是很饿
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 CC517 於 2008-9-7 12:46 AM 發表
tell u & u I go to sleep la.411720
只猫..听日见啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-9-6 06:46 PM 發表
tell u & u I go to sleep la.411720
good night
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-7 12:48 AM 發表
你是很饱,我是很饿
你为什么没吃啊..buffet 啊 ,昨晚我也吃buffet 饱到 肥死
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-7 12:52 AM 發表

你为什么没吃啊..buffet 啊 ,昨晚我也吃buffet 饱到 肥死
我吃饱了,但也消化了!现在又吃饱了!哈哈哈
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-7 12:52 AM 發表

不要紧啦!你这么吸引人!很多蜜蜂为着你的啦!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-7 12:54 AM 發表
我吃饱了,但也消化了!现在又吃饱了!哈哈哈
你不怕肥啊...吃饱了又吃
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-7 12:55 AM 發表
不要紧啦!你这么吸引人!很多蜜蜂为着你的啦!
那会...乌蝇就有
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-7 12:59 AM 發表

你不怕肥啊...吃饱了又吃
太饿了,睡不着!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-7 01:00 AM 發表

那会...乌蝇就有
如果你已有另一半了!我就会相信有很多苍蝇啦!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-7 01:00 AM 發表
太饿了,睡不着!
吃点东西啦..
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-7 01:02 AM 發表
如果你已有另一半了!我就会相信有很多苍蝇啦!
甘看得起我啊...
小白知道你去训咗.. 你好好休息啊...听日仲要早醒
nicnic&水弟,我闪去训啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-6 07:10 PM 發表
nicnic&水弟,我闪去训啦
你真係去訓先好啊!! 我一陣會黎CHECK你架....
good night