返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-9-6 02:06 AM 發表
hihi~~
大嫂..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
mickey~~ did u c h2o?!.....
so quiet today~~ ....oh..u still here....not go to bed ma?!
婆婆,昨晚饮醉了。
原帖由 qqbubu 於 2008-9-6 07:54 AM 發表
婆婆,昨晚饮醉了。
醉到现在啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-6 07:55 AM 發表

醉到现在啊...
早上不讲你啦!一说你就弹出来,要讲你坏话都不行。。。哈哈!

不多睡一回。
原帖由 qqbubu 於 2008-9-6 07:57 AM 發表

早上不讲你啦!一说你就弹出来,要讲你坏话都不行。。。哈哈!

不多睡一回。
我很多坏话啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 08:07 AM 發表

下次飲酒預埋我
一定一定...不醉无归
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-6 08:10 AM 發表

我很多坏话啊...
是啊!哈哈!哈哈!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-6 08:10 AM 發表

是啊!哈哈!哈哈!
最近老了,不要吓我啊
原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 08:12 AM 發表

你做完姊妹...記得俾相我睇呀
我靓爆镜啊...影不到

回應 mickeybblim 第 22618 篇文章

going to wedding ar    see pic see pic  
原帖由 Geai 於 2008-9-6 08:19 AM 發表
going to wedding ar    see pic see pic  
"best man".....
闪下啦.. 今晚看下有没相
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-6 08:20 AM 發表

"best man".....
best woman ar