返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...公仔箱論壇4 `9 B4 X5 l- x% L2 b
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L9 c: f; F: |; @' b4 h+ M9 ]0 z
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...3 R  j& o' P/ z
所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
, ~, M  v% }1 Y  Z9 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....7 e2 O& `0 e# O* ^8 z
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
5 |' p7 i2 n1 {2 }5 ~os.tvboxnow.com  ~8 \$ j+ v+ z: ~& L' V
未試過 咁樣催桃花有用咩?
, T5 `% Z* U+ X: \6 Uos.tvboxnow.comfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
# O5 c- @& F6 Q. x6 y
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
/ v4 m! z" x  Q. `& Q6 d, ?, T
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...6 L, K$ s# a: P- V" X
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Y; l" i0 x4 Z- C  E. Z5 c, W8 a6 T6 B
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位6 Y0 B/ C0 P1 D2 c
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
6 Z9 Z% z* l5 T& a$ S5 r不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
2 ~. I. w$ A7 o8 M7 Z( ]+ ^搞到我都想試下
5 ?7 h% p" K7 _3 ytvb now,tvbnow,bttvb因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位公仔箱論壇3 _9 r) S, o4 v& P; H# h
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
7 P( |7 q  _) d1 q6 Ntvb now,tvbnow,bttvbuncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 R+ {7 Y* f0 L
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?公仔箱論壇' R5 l% W; n! r  h2 F4 B" O1 P
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! P: ^/ v3 h9 o0 j' |
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
$ t6 z3 Y5 l; n公仔箱論壇搞到我都想試下+ D& I( p0 c4 q3 ?7 C
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
3 B3 z# d4 |; v; Y$ ?5 W公仔箱論壇蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
% n; Z+ R5 o7 Elets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架os.tvboxnow.com% i/ `, U5 E0 o# `7 q
因為我都有試過