返回列表 回復 發帖

搵蘇家興測工作野得唔得?

有聽講過蘇家興幫人預測工作或者前途既野都幾準,事關我做左呢間印刷公司6,7年,一直覺得會係終身事業,但老闆今日叫我入房,話其實我個唔適合呢一行,叫我趁未到三十試下轉行,仲即時俾左大信封我,其實我知老闆係為我好,因為印刷係夕陽行業,佢炒我都係唔想我泥足深陷,但我而家好迷茫,因為從來未諗過自己到底適合做咩野工作,所以先想搵風水師幫手預測下...
得 我自己覺得佢測商業工作公司野最準
可能關易經做根基事 其他方面既準確度都有保證
準呀,我以前都有一段時間俾人炒魷,唔知做咩好,失業左大半年,後來冇辦法之下咩都試下,搵左佢幫手,佢幫我分析我自己適合做咩工,仲教我點樣可以增加多d人緣,令到見工時都易d俾到人好感,而家事業都上返軌道,唔洗做廢青
準呀,我以前都有一段時間俾人炒魷,唔知做咩好,失業左大半年,後來冇辦法之下咩都試下,搵左佢幫手,佢幫我分析我自己適合做咩工,仲教我點樣可以增加多d人緣,令到見工時都易d俾到人好感,而家事業都上返軌道,唔洗做廢青 ...
facial21 發表於 2017-8-31 10:21 AM
我都驚做廢青,話哂一畢業就做呢一份印刷,個人慣左穩定,真係唔知做邊行
我都驚做廢青,話哂一畢業就做呢一份印刷,個人慣左穩定,真係唔知做邊行
劉美美 發表於 2017-8-31 10:22 AM
咁你更加要搵佢幫手,唔係既話好似我咁浪費大半年就唔好啦
你老細又講得岩
唔適合個行
就要趁早轉行啦
劉美美 發表於 2017-8-31 10:22 AM
一畢業到依嫁都做死一份工點得
樓主你要試多D唔同野先知自己興趣係邊嘛
咁你更加要搵佢幫手,唔係既話好似我咁浪費大半年就唔好啦
facial21 發表於 2017-8-31 10:22 AM
係既
我都唔想曬時間
同埋都想搵到份岩自己既工
你老細又講得岩
唔適合個行
就要趁早轉行啦
kiyutt 發表於 2017-8-31 11:09 AM
咁我都覺得佢係冇講錯既
一畢業到依嫁都做死一份工點得
樓主你要試多D唔同野先知自己興趣係邊嘛
helluop2 發表於 2017-8-31 12:45 PM
我個人就係對乜都冇乜興趣咁
你對乜都冇興趣就岩啦
真係可以搵下蘇家興幫你預測工作或者前途既野
因為我之前都好似你咁
係搵左佢預測工作之後先搵到工作目標
咁樣係唔得架喎
你對乜都冇興趣
邊有一份工係可以打成曬架
11# veryboy00 我就係咁諗
諗住搵佢幫下手
13# banlance 又係係時候轉下新既野