返回列表 回復 發帖
同阿簡一樣!~ 有食力呀!~
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
卡娃兒呢~ :-* :-* >:D<
我到在ny。。超无聊。。
你好靓女者。。。一阵搞到呢人失眠就唔好啦,。。。
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 12:05 PM 發表。 
- j: A( A& V& [& p0 O" o! Jtvb now,tvbnow,bttvb阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
' Y% _9 H4 b0 H/ Y: O/ gtvb now,tvbnow,bttvb# Q; P5 n' ]! L$ q! o- M2 V
梗係好啦!~ 公仔箱論壇7 p+ r9 X4 @( g* n  P# P
我睇過妳相簿, 係小小過重0者!~ 妳男友都好後生喎!~
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
btw..... i really like ur haircut ar^^
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 01:50 PM 發表。 2 d5 \* ^1 \% v, _/ a% c) E
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
1 P! w' G" j  Z$ m+ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( C" g* m0 m# m( `% X
我睇呢個咋, 唔係係咪妳講果個呢!~?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: J: [7 ^0 f. V

) W0 \& E; ]8 {  los.tvboxnow.com???????tvb now,tvbnow,bttvb" W& E5 @# {( e3 R

0 ?. j: K& W, l6 W% z4 O好多相睇架!~
. s) a, F/ z+ Q3 ]" ?/ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' d- K( @. |# J$ l+ Y8 r+ T
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 05:17 PM 發表。 9 Y2 C4 Y% ?% \2 P; n/ Q' r
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
公仔箱論壇& J# X, V* ?3 a) y# @# u$ Q
: a/ q" w+ A; j  T7 O
我又要睇
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 06:18 PM 發表。 
, b, v8 C7 n* B- x7 A, Qtvb now,tvbnow,bttvb不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
: w, ~) E3 V. Oos.tvboxnow.com
$ h0 ?5 {8 o6 a0 {再影
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-14 06:17 AM 發表。 
% s  Z/ m2 k) ?' H  G4 i* N! Pos.tvboxnow.com我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
os.tvboxnow.com% D8 e* T9 Z( f

3 k& F3 I$ h. }, hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。已經close 番喇!~
唔好咁快打沉我啦...