返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb6 {6 Y' Q7 \% g- t3 }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; }9 T' j4 j( G+ v2 b$ y/ r

! \, i& \3 ~6 s. o* W% j/ D& y! l:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇.... J& E8 `! t% d% \) S. u/ y
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
+ p( a$ K3 U9 D: M/ e+ Ko...
- \) S' N7 |% [- t7 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
4 g/ A, ~' D( d: g公仔箱論壇全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
( ~) `& o$ Y% yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我的女神....
: S& n8 Z/ P& _7 X" L# ~! w* F
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 [) O) Z' t) V
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! O) y- l$ A. ~5 b! T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }( U+ w- p' M- ^3 s' B% U! @
其實我有戴過CON
7 ]  P& p4 m; b2 T7 P9 Rtvb now,tvbnow,bttvb不過我覺得唔多舒服..
1 R" K" x$ r( D7 F% H: H) R8 z4 z後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
3 Q3 z; V( O1 ^. _tvb now,tvbnow,bttvb 你都系e+靓d
" o1 `3 ]  }& \9 z* G. E( Ktvb now,tvbnow,bttvb多謝  =]
$ Q7 a& {+ @, \; Z8 V) l, Y不過好似真係冇咩分別呀可 =_=TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 W: Z8 q) E) q3 Q# j
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 公仔箱論壇8 \4 \/ ~' |0 ?1 B1 `: }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _" h. x) }' v
o...
+ P" f  ~# X6 h3 |公仔箱論壇我唔多捨得
" A/ D" z: `# b" Dtvb now,tvbnow,bttvb- K8 b  H5 N) x# r/ H: V
我都唔舍得剪吖.... ! H% t2 r, [$ `" ?0 e2 ]
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 - r' t% I8 C' O- l& {

: l: M/ C# |* T  E: K! ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( L- s# }' \  W- A. _
我都唔舍得剪吖.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: L( X, ~. p( v: i9 f  P
都唔知道要唔要去剪好....
1 ?' a' w/ i$ y3 C# v:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚: a) G5 t* s$ }4 f$ o5 d  q8 @2 b: F4 W
短左仲好睇喎% N9 [* S# f: G8 N
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美+ a6 o1 Z+ X( e$ L! Z* L
短发也有短发的美公仔箱論壇1 k2 Q) ~: Y7 `+ _- Z* U- g
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 . I' i: ?" c' q2 R) ^1 D. z# E
=3=都一樣咁靚' d7 Q: t5 H* w
短左仲好睇喎
4 P6 c/ D+ e: p2 A& f# r2 j) q4 Xos.tvboxnow.com哈哈支持靚女啦
& g# N2 [: s% S7 `; ]% O# k+ I
" M% ]6 b7 }/ M7 H1 a8 g2 D& h, dtvb now,tvbnow,bttvb多謝 =]
- Z1 ~% t, @( d( A公仔箱論壇我一陣要去迎奧運...-.-: h' i/ r# E* F- c3 c
好驚影到我個殘樣..好似咁--> TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 B  r1 w3 i8 W8 y; C6 q
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
/ x- z, u. j# U公仔箱論壇妳是澳門人?
) Y6 Y% D: D1 f- w! M) e3 a: z; xtvb now,tvbnow,bttvb係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎