返回列表 回復 發帖
最好送我一套"王者套裝"可以嘛

或耆借我用Y
原帖由 Qkwow 於 2008-6-24 09:42 AM 發表
幫主, 請問有冇"王者之劍" 借我用, 升完級還返俾你

又或者你有多, 可以送我一把嗎?
拿貴重裝備記得要睇第1頁 ,成員拿王者裝備要2轉才會給予,不過都先給你啦

但係你要升高一點才能裝備,你現在1轉51級,王者之劍要1轉100級才能裝備

裝備是給成員的,不用還啦

成功贈送給 Qkwow 1 個 王者之劍!
原帖由 Qkwow 於 2008-6-24 09:45 AM 發表
最好送我一套"王者套裝"可以嘛

或耆借我用Y
咁貪心 ,好就給你:014:

成功贈送給 Qkwow 1 個 王者之墜!

成功贈送給 Qkwow 1 個 王者頭盔!

成功贈送給 Qkwow 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 Qkwow 1 個 王者疾靴!
多謝幫主

我去打怪獸了
嘩哈哈..裝備完成..好勁呀:onion05:

打大怪獸了
怎樣加強魔攻呢
原帖由 Qkwow 於 2008-6-24 12:26 PM 發表
怎樣加強魔攻呢
加智慧就可以加強魔法攻擊,你不是練刺客嗎
嘩..有了皇者裝備..打怪獸好似切生菜咁..好爽呀..又升了50級:onion05:

回復 #1118 Qkwow 的帖子

原帖由 raylam168 於 2008-6-24 01:51 PM 發表
if 裝備皇者 裝備all set you be get 套裝~額外傷害
師兄, 我唔係好明?會有咩傷害

回復 #1120 Qkwow 的帖子

Really, i should change to 王者頭盔??:onion14:
真的喎..王者召喚術 額外傷害..
多謝提醒
迟来报告 >""<
天天做13小时工 没时间来@__@
请多多指教
原帖由 demoncross 於 2008-6-24 07:39 PM 發表
迟来报告 >""<
天天做13小时工 没时间来@__@
请多多指教
當然是工作緊要 ,所以不用介意,只要一有時就上來那便沒問題啦:014:
歡迎你加入呀demoncross,如果有問題或需要什麼物品,都可以在這裡找我或各成員,開心打怪啦
給你這個,裝備他啦

成功贈送給 demoncross 1 個 王者之劍!

成功贈送給 demoncross 1 個 王者之墜!

成功贈送給 demoncross 1 個 王者頭盔!

成功贈送給 demoncross 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 demoncross 1 個 王者疾靴!