返回列表 回復 發帖
原帖由 hoong04 於 2008-9-13 11:14 PM 發表

你刚刚跟我相反,我超想回家吃饭
我超超超想回家吃饭,我只有过年时才回家吃饭。。。
原帖由 doctor.n 於 2008-9-13 11:13 PM 發表
成功贈送給 bubu1109 1 個 英雄護甲!
成功贈送給 bubu1109 1 個 英雄之劍!
成功贈送給 bubu1109 1 個 英雄頭盔!
成功贈送給 bubu1109 1 個 英雄護甲!
成功贈送給 bubu1109 1 個 英雄之靴!
給回您!! ...
乜你用刺客练啊?
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
我最唔中意刺客啦。。
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 11:28 PM 發表

但刺客好好呀呀..~~我而家最唔中意係騎士呀..~~
我下一转想试试法师,不知道好不好意用
1739jay球你有买我对面吗?

有的话赢很多
礼记!加油!加油!加油!
我中意法师。。。。哈哈。。。。
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 11:28 PM 發表

但刺客好好呀呀..~~我而家最唔中意係騎士呀..~~
做了刺客后,最少死50次, 但做骑士都没死这么多次
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 11:18 PM 發表

我都係過時過節先回家吃飯..~~~但係超唔想回家吃飯..~~
送句名言给你:
树欲静而风不止,子欲养而亲不在
原帖由 peterzai05 於 2008-9-13 11:34 PM 發表
1739jay球你有买我对面吗?

有的话赢很多
没有买对面 跟你买小小,要发一起发 要死一起死