返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 03:00 PM 發表

哈哈我都說老大會回來呀..~~~哈哈哈..不用怕呀..~~
係老大叫我玩吓其他~
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
原帖由 bubu1109 於 2008-7-19 02:58 PM 發表
想要什麼啦babababy919
老大我想英雄護甲 英雄頭盔X2換英雄之劍英雄之靴英雄之墜
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 03:06 PM 發表

那你都不會俾成套裝俾人呀..~~~~我裝法師不足...騎士裝在昨天俾我打到.....計我借俾你那一套就2套了...刺客裝就有多一套在手..~~
我諗住唔做刺客!!點知...........................
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 03:02 PM 發表
係老大叫我玩吓其他~
我要公開babababy919你今早發給我的短消息,有冇人想知佢同我講咩呢 (講笑唔會講出來)

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄之劍!

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄之墜!

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄頭盔!

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄護甲!

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄之靴!
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 03:06 PM 發表

那你都不會俾成套裝俾人呀..~~~~我裝法師不足...騎士裝在昨天俾我打到.....計我借俾你那一套就2套了...刺客裝就有多一套在手..~~
你一路用刺客的,你可以教我用刺客【素質點】要怎样放?
我不要用騎士了太慢了
我有英雄護甲x2 英雄頭盔X3
我就+敏 捷+到1000之後就+其他~
喂喂~~~~~~~!!!!
為什麼頭盔要x2 段估你隻寵物唔會有兩個頭掛

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄頭盔!