返回列表 回復 發帖
原帖由 afpd 於 2008-7-16 07:28 AM 發表
终以熬到8轉了
谢谢老大一路走来那么帮忙我,老大我想对说一句真心话
: 。。。。。。。。。。。。。老大。。。。我爱你 ...
不會吧 難道你的心意也和我一樣
原帖由 demoncross 於 2008-7-16 11:40 AM 發表
老大 我也要
想要什麼 給你這個啦

成功贈送給 demoncross 2 個 雙倍攻擊卡!
要你的爱
老大我想要復活石~
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
入來打個靚灣    SAY HELLO  WITH   BUBU     
原帖由 babababy919 於 2008-7-16 02:43 PM 發表
老大我想要復活石~
成功贈送給 babababy919 20 個 復活寶石!
原帖由 demoncross 於 2008-7-16 02:17 PM 發表
要你的爱
我暈啦 難道我這麼受歡迎
原帖由 ijk321 於 2008-7-16 03:06 PM 發表
入來打個靚灣    SAY HELLO  WITH   BUBU     
kisa 我都要做你ge二廚
原帖由 raylam168 於 2008-7-16 03:37 PM 發表
me too
say hello  with bubu 幫主
long time no see la 幫主
than hello  with every big brother & small brother
咁耐都唔出現 dk411又係 你地去左邊道偷懶
thx老大~~
老大~其實用英雄好定係王者好~
刺客 还比想象中还难升
原帖由 babababy919 於 2008-7-16 04:07 PM 發表
老大~其實用英雄好定係王者好~
你現在的職業是法師,應該用唔到英雄套裝
原帖由 demoncross 於 2008-7-16 06:23 PM 發表
刺客 还比想象中还难升
真的嗎 我還未試過做刺客