返回列表 回復 發帖
14# BlAckCaTinA
' O6 b6 d8 ]- S) q* S7 Ztvb now,tvbnow,bttvb呢個時間見工, 都應該冇乜問題, 一定掂!
14# BlAckCaTinA
; ~' I& w2 x$ ?6 i* R% U呢個時間見工, 都應該冇乜問題, 一定掂!公仔箱論壇/ Z) ]7 L3 [" B* I* p/ P
張啓剛 發表於 2014-12-21 12:48 AM
; k' O  j2 ~+ ?  D5 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。這兩天的消息
留下了....足跡...((好大-0-
0 g$ `& v% c) u: VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ Y/ R( h/ r) k- k9 b有~當然有tvb now,tvbnow,bttvb0 a& [, M% `, w6 u
唔比你
8 f, V- a' U9 k) k9 N公仔箱論壇BlAckCaTinA 發表於 2014-12-20 08:14 PM
車~~~咁神秘~
17# BlAckCaTinA
0 _$ K  C! m* W公仔箱論壇我要養家都從來冇驚過冇飯開, 輕鬆d
ee....又靚女左喎..
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
美容業,工求人啦
17# BlAckCaTinA
# w8 Y/ J: }$ n5 l6 u. C我要養家都從來冇驚過冇飯開, 輕鬆dos.tvboxnow.com1 R2 O: F9 d% k
張啓剛 發表於 2014-12-24 12:13 AM
$ P& X% g" W9 q0 e% lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb! m9 v' C$ H+ v' A0 u% X& X; B
美容業,工求人啦
, M+ w, n8 u" K. N& }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。greedybirdhk 發表於 2014-12-24 08:44 PM
% D3 c: ^) k6 p) f+ G! ~
' W4 d1 M& `: h9 Q% F( p4 F
最後無消息# Y+ W& V* q% m! i/ M' `- `
找多幾份
車~~~咁神秘~
- v& N5 u  t  B( U) V( OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。車仔1030 發表於 2014-12-23 07:03 PM
( a. c2 h6 j: b% b) ?公仔箱論壇2 q1 y1 I; t! v$ {6 L
呵呵# {2 j- e1 G5 b# b; L' b
加QQ就得XD
ee....又靚女左喎..
( m% o/ h0 D; S! \  Cbill_mc520 發表於 2014-12-24 01:40 PM
多謝
22# BlAckCaTinA TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 }- S, F. X0 n
add oil
宜家通常都係工求人
5 ^, t$ p  Q3 P0 r$ }BTW, 你想係邊區返工?
宜家通常都係工求人
7 x* D3 f. E# a$ X4 OBTW, 你想係邊區返工?
" Q+ H) ^$ ]1 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。humanice 發表於 2014-12-31 02:09 PM
os.tvboxnow.com; O8 o; q7 o! [' A0 @  J. N/ O3 o
九龍><
22# BlAckCaTinA
& B& I: I9 {: \/ W  xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。add oil
7 {7 X1 P; B% W$ @1 k7 Z. Gtvb now,tvbnow,bttvb張啓剛 發表於 2014-12-31 12:30 AM
os.tvboxnow.com2 ~! \% t7 D# t7 I
公仔箱論壇* z4 d+ K1 O% j; G; w  x# J5 R- g
YES SIR
其實睇你自己想係咩方向做NA..3 e% E: i7 v# ^1 I$ R
SALES就工時長不過有BONUS..
5 a5 X. D, J1 j" p! b( Pos.tvboxnow.com飲食就係我決定呢世都唔會諗既工種( L  M, U. z( S5 f* T. J% `+ k
如果冇咩特別又想穩定既..有些少學歷可以諗下大公司文職
7 \( L1 n, u( \: c" w  |; k$ Sos.tvboxnow.com學歷爭D既可以諗下一D普通既文員助理~
8 S* E1 {9 u6 E) ^os.tvboxnow.com公仔箱論壇* q( g* w' o+ K$ B
我自己就做PCCW 既 家居電話/ 寬頻 維修..應該你唔會有興趣..HAAHA
要求不過高的話,求其都大把工啦。