返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ T  b$ p! z2 F6 E9 L
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 [5 V" L1 B: E5 x: Y. Y+ q
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。公仔箱論壇( h: I7 @' J" a) d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
" B5 ~' M7 w' F  H1 i8 ^8 M  aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ ^$ w6 c+ u. I5 u真係?呢個會好啲嗎?tvb now,tvbnow,bttvb" T' K" _+ j$ ]! t8 q8 U6 R, f
2974113/ \& K0 u2 Q2 \6 K8 _' S; c
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
' a) d" _3 ]2 x; k5 Z- Mtvb now,tvbnow,bttvb我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
1 R% q# a9 O5 `tvb now,tvbnow,bttvb胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
$ U' `( t) ^' y5 cos.tvboxnow.com2974865* h, ^. d9 E/ ~
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
os.tvboxnow.com8 N8 E0 c( A2 u$ Z* I/ O$ K  U

* z, w7 L& ^9 n1 Itvb now,tvbnow,bttvb總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
: W& D0 N5 o; u8 Wtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ]/ b  _& N  d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  C' ~' J+ Q! Q# L- s" L+ L

* ?" S# \4 `' ^總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
' d; d! B0 g' b$ m% [/ s' b* Y6 `公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
os.tvboxnow.com6 p1 p: D0 [/ x; b2 ^/ K, ^+ M
6 x& H" q5 P" V) R
os.tvboxnow.com2 J" {4 k  z% W; c

# Y% o- O! S. Q% F$ ^* g' p9 B$ U& W公仔箱論壇因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。os.tvboxnow.com" W) Q3 d  ^# ^
# d" B# |, ]! |. N+ E- y  Y

" @8 V" ^3 `7 A1 r3 O, `( k5 M( Uos.tvboxnow.com
1 @- O( C7 c: z* m: Los.tvboxnow.com
' }* U; r% N( I( S$ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
$ D5 O- U0 v/ \3 w5 U& _
tvb now,tvbnow,bttvb/ I& |0 x* J8 d+ c" r
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。tvb now,tvbnow,bttvb4 J6 W: o$ i/ W+ \' F+ b( j
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
4 A9 z- M8 E/ I; q
9 U; \# e: q# ~3 s公仔箱論壇髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?( T8 Q2 G$ N) _7 U  Y+ @$ @  ^( [5 _% j
7 K8 o+ p/ ]% X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( m7 j6 S7 W3 J2 V9 J
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 F' m. C' s0 g/ t
0 z! v4 `# e7 O/ m% MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
5 N" Z6 b  ~+ K
0 X' ]& u2 y* R9 g- |公仔箱論壇傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
8 C# g1 O# V4 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
: v+ T- {. ~3 [) B4 `os.tvboxnow.com中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
; J3 t+ n- H9 }0 v2 ^4 T& a

7 l9 c) w1 i  i' M) j/ o2975628
" [3 R: O! ]& B  o5 O' n) Eos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb- S! q& y5 t$ Y2 x2 ~; K+ S
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。tvb now,tvbnow,bttvb: H. r4 F. c( M6 t( A- z
# r6 s! u) Z. @. F2975672公仔箱論壇4 x. m- C. W( V0 {( {+ v

3 P' H; J5 l! `! P' pleekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
公仔箱論壇5 R- R  w# X' I6 c  _8 w6 S% f# R: B. R
% T  `" [- A/ }+ H& [$ M
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。3 c3 K0 V7 h! K$ j1 F
8 B$ P# z! H4 I6 [( K7 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) Y& a; a, n" m' y2 H9 v1 \

1 F# w# H4 S$ `8 }- F袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
" a4 }& V7 @) [9 z  d6 Mos.tvboxnow.com
/ l; u- J! r9 g髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?tvb now,tvbnow,bttvb0 h$ V% L/ Y; U. E# S$ G2 Z
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
, G0 O( P& z0 W0 n" z3 I" K* ^
, X1 c& l+ M( `; }! P' yos.tvboxnow.com + L" c0 _! F$ o9 H
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
$ Z' u+ j' |! [( g4 l. F' B公仔箱論壇如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

tvb now,tvbnow,bttvb# T. E9 Z/ |. @: K

* T8 w5 d2 d8 k! r0 y公仔箱論壇我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...tvb now,tvbnow,bttvb" s. q8 R' z6 t, g5 |% P
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
1 b% s5 M$ ?; z  H你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
: j. r9 A+ a% G3 P1 [' i) ?- ttvb now,tvbnow,bttvb TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  I1 B& @  \1 K% E5 W- i9 Z) D$ }; q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ?) O! O3 r3 E5 [1 E) v9 X5 W7 ?
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
! p+ v& X* e6 [6 P* _公仔箱論壇如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ..." J# l0 Y. o3 @' ?9 [
mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
4 I+ z0 X$ C9 d& V係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。3 `; o0 u, c% s, }  o

" Q% ~  ~: n2 l- ^6 X0 ~5 G5 U, x
6 T  B% P+ S$ A+ f: T' U
" u8 U: l4 Y# G* ]7 S: ?/ F公仔箱論壇袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
! S) h8 j4 N; u公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
0 E( E' N6 ~$ _
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
1 I2 W/ f' k4 K9 a公仔箱論壇
% a  d! ^# i" W# w, ^* Rtvb now,tvbnow,bttvb
又有得睇李佳芯,開心。
% R1 a' s  e) u" \* v$ W" b/ M/ uos.tvboxnow.com
& J- i6 P' ]* e8 T! fos.tvboxnow.com6 R( w2 k% O0 S# d% x+ J6 O& Q