返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正tvb now,tvbnow,bttvb  I# v2 x7 I% @  x% }# T
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
! `5 t+ l, j# @2 I' Z' S胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。tvb now,tvbnow,bttvb: t: E7 n; p  D0 o4 N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇( Z# u+ v6 G/ F& S4 i0 S0 N

* w  F9 P& V% @2 G/ v+ \9 Etvb now,tvbnow,bttvb真係?呢個會好啲嗎?
+ @5 s* W& @. P  {公仔箱論壇2974113公仔箱論壇/ ^: L& i; K- p) o4 [% o: p4 }
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, s2 S( x7 S$ w8 _0 G" }
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
# @% ?$ P! U1 X" i  {( I1 \公仔箱論壇胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
) b$ d# ?$ t+ d% Ptvb now,tvbnow,bttvb2974865os.tvboxnow.com. S8 h' _* O" x, G( o$ y& }
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
2 ~+ I9 [: j' ~# ?% ^tvb now,tvbnow,bttvb
) g  E2 z6 k" m0 h6 ~公仔箱論壇總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 0 ^3 n7 V9 \. ^( p9 f4 {/ z

# }, e  ^7 t  [& Q2 a: e+ ^8 Y公仔箱論壇
* ^' N# p0 i: P( e0 W( i; g' {5 P

C: c: w% P, [$ W7 z/ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??公仔箱論壇4 m( @& v" M4 X; S- Y* u; k
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
9 _7 @$ G7 q# l8 b6 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com( `* m, m5 M* G0 t3 H/ N2 S
tvb now,tvbnow,bttvb* P2 J2 u6 `3 l6 N" a2 l. _

+ E1 J  J: k" j' T1 `/ a公仔箱論壇因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
5 m3 Q9 ]: T9 i$ e3 P. p0 {4 _公仔箱論壇
4 D, L( |' \) a9 p2 ^. o+ m  S, wos.tvboxnow.com
2 }, J, o- v, N, `8 _
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; C" Y. Z, f3 s( m: D/ d
, G, g+ P* V  r; R, z0 [4 A/ z
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
" B/ F" k# i3 D3 c/ s# p) y. x! _
: u* N7 e# F* }1 [2 F6 X我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
, G* B/ F8 v  U$ B- A) G0 Fos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
公仔箱論壇" d) p# K9 }% m) W1 M; w
/ o1 M; ~; G( T; \# s
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?os.tvboxnow.com% C, Z" N- |, A5 [
1 t$ i( a! q3 y* r1 o' [2 xos.tvboxnow.com
  w$ N0 x3 q) @7 X" |# ~tvb now,tvbnow,bttvb髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ?. l" \( ?% [5 ~8 I
" U5 e5 A+ N9 A: d/ h* |leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
! J6 e- L. w9 e4 P, dos.tvboxnow.com公仔箱論壇& @) i# K' Y3 O0 J4 B% A4 D# d- C
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
% G" Z: d9 t# s6 Z6 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
- m1 a: }2 r  {+ U% G3 G: U: W2 }中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
os.tvboxnow.com( c( T! _$ V3 a/ U) E& q: M
os.tvboxnow.com4 q1 H- d+ l8 j/ x9 S) z
2975628公仔箱論壇; w0 m/ E1 E  R  u

% a& d7 ^" g+ P. O- ^2 h+ \tvb now,tvbnow,bttvb因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。0 D- C* z3 [* {/ W
  b# m8 {5 t6 N% YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975672
1 X  L9 F1 ]3 \. ?# X" P, S/ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! `% v; f. r3 u7 ~6 Kos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
os.tvboxnow.com/ p& ]7 |# A" ]8 o6 y  e4 g
6 W$ @5 h# L2 I5 D* v
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。os.tvboxnow.com- I# \5 w, L. x$ J& n1 g/ I# J% V) D
2975646公仔箱論壇. c. R. q* @! n
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
; R9 I3 A6 G* o2 \

3 J& T, ?% c7 {8 q( U1 x. B1 c袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
0 J* d" l8 t( `! x2 y9 ~tvb now,tvbnow,bttvb
0 d  c. L# a* q+ n, K, o9 @, Y1 B髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?os.tvboxnow.com( N5 s4 C8 R+ f  c5 \; l. ~# p
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
6 }2 U: {/ g( A& u; T1 w& mtvb now,tvbnow,bttvb TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ \* r3 z. D9 d, r9 h

Y( y1 @  n" h9 s$ S0 V公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
% {) h+ Y* k  J  ~' C( C如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

8 \8 [6 y- {. r6 e
; s: l0 B9 V4 b  Z! |" N) e1 j我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...& c' c$ q( \, s3 C( \4 ?( N
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
+ p  [7 V* R/ ?. v2 m公仔箱論壇你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
0 y4 r1 p4 k, U$ t9 S* M$ f7 x8 `- _
tvb now,tvbnow,bttvb- Z, R! @: z8 U+ X

) b1 c* C4 w/ l9 L公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
: J% }, Z, {# ~. I! ^8 w% V公仔箱論壇如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
  k+ C1 t( L# Q; Z5 Qmnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
, W, q3 m- q6 h. C2 x
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
! U. z" H- F; N, H/ Q; ~
1 U; n  n6 s+ K: D: ^2 u5 t8 {os.tvboxnow.com
1 k# M" l) o% r+ k, W% E1 H0 D0 u$ ]0 f- h
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
* x6 c, A6 U! Q% e3 Mtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  e: ~' p9 l8 [0 k# A
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。tvb now,tvbnow,bttvb- M, U" e' S6 E3 k
tvb now,tvbnow,bttvb' Z, G6 W! R8 k' M% d
又有得睇李佳芯,開心。tvb now,tvbnow,bttvb7 r1 x, d- E) n+ }

4 g9 v7 l  `8 _! _" Z: d- e
3 I7 y2 ~) C+ f4 W. M% ?4 Ktvb now,tvbnow,bttvb