返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
2 n7 Z4 f: l: W) ?os.tvboxnow.com2954357TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( E5 a! s  z3 j. x* i2 a5 a3 n. l
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
) G8 x1 E8 r" X3 w" Mtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
6 W5 y9 ?, J' V4 u5 `: `
os.tvboxnow.com, T# M2 R7 ]2 W) b
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
- Q% m. P) u0 B; Q* r# Itvb now,tvbnow,bttvbSicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
2 T- y  v- ?+ X9 b/ k0 d7 [5 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& d# s, D$ m/ G- b公仔箱論壇咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
1 x: R, s9 h  K* t$ c8 k唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?) r- N' J1 L: A) w+ {
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
2 I, B3 h) Z1 g; X0 w1 h. \
" K2 Q9 `0 E' x) G4 f4 Ntvb now,tvbnow,bttvb話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
8 ~; t' b; p8 V# I0 d' K' w3 |1 W( s
2954355tvb now,tvbnow,bttvb. d+ X8 |3 @, \* t( @
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 A$ t  {0 P: r9 ?
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
公仔箱論壇: [4 Z% \* g, _7 U' \4 e
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
1 p) N( b/ K" g公仔箱論壇
/ u+ e. q, H5 i/ ]% O2 z$ n佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架tvb now,tvbnow,bttvb$ G! r7 l: D! w$ r- |  |
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ y& x) q  W5 Z* a( D
tvb now,tvbnow,bttvb& R0 c. I5 f* @1 k9 z
公仔箱論壇% `  o$ E% h. b: C
咁正! " k& Q* F4 W3 u: ?3 M2 B' o- W
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 O- Q  |4 ]( j8 E( t% [係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先os.tvboxnow.com! d5 ^+ f( g6 L4 T' c
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
  O1 T2 D5 a( v6 B" M上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
5 v) L- J) L6 F4 Ftvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先tvb now,tvbnow,bttvb1 L( J! z6 I6 y0 h; a- X" \6 O
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" i# _  s8 I0 @2 T

! Q! A2 T* h# b* c( cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
8 w" m( {4 v0 q. m) z- M) a, N

9 s6 ?. l0 C! \2955088
) E5 s7 I8 Z: g0 r& N/ u; ?  M公仔箱論壇咁正! tvb now,tvbnow,bttvb" e! g0 C% t7 a9 y% z
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
' G8 d" v8 H: B1 J# x公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
% x( W& n, a) U, A$ C" `tvb now,tvbnow,bttvb
# S" h) H9 Q1 K1 M' s# ^7 t) m有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ l& S8 E' L  ^7 n# D

# Q4 \5 d( a  g公仔箱論壇另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
+ _+ |  W4 u3 ?- H1 @' M- h+ Q* Z$ N同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

[2 [$ Q; u$ y. {. A4 ntvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇/ d, H. D7 x: u: ]  R
7 O2 i: t" |% F4 Utvb now,tvbnow,bttvb
+ C9 V. o9 h# |6 N公仔箱論壇有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業公仔箱論壇7 V$ h. ~7 p' j1 s% ?7 w9 h
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
0 `/ `+ ~) [# h# J. I9 j

! a, d+ d- w: Gtvb now,tvbnow,bttvb咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?公仔箱論壇% c+ L" |/ M9 }  w

6 v, t) W# n; f# f2 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
; X! E2 W* C. @
os.tvboxnow.com+ H& i( Z" F( [, q

( H- z, r2 |5 o3 R! K公仔箱論壇如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?os.tvboxnow.com/ c2 B: B: i% ?- j  O6 g& M+ x- }
公仔箱論壇# c5 Y" O+ T* G2 B( v- s2 G& Z! l# x
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...公仔箱論壇2 P* g$ g& o6 {' L' M2 B1 D
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
2 c0 j" s& m4 j1 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" m0 @8 K: Z. g& B/ ~1 I
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。