返回列表 回復 發帖
周海媚(海味)都係其中一個答案。os.tvboxnow.com) v# R* G. p& L8 I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
$ Q* T" {. l! G
細佬好嘢,都可算估中其中一個心目中標準答案,收獎金吖。tvb now,tvbnow,bttvb& Y1 B8 q+ k8 m1 |( f
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- R. Z- K3 H. m( |& V7 a

# \" |$ V3 K/ K1 g6 z4 `7 Stvb now,tvbnow,bttvblam lam 多謝晒tvb now,tvbnow,bttvb+ C5 P5 d& ]  X* U6 a4 d$ L

% q' D4 @5 U5 V8 ?8 }  L但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
( A$ E. @- A& j# R) b% J
哈哈,有創意到極,幾鍾意,請稍等收獎。
7 ?8 i5 X/ W+ j! j4 a& ~leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:10 PM
: X4 b8 `& h" X) k8 U; A2 YThank you!
' N) e8 x/ K: I5 z* ?% LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。杜陸=盜錄,呵呵,玩食字乎,請稍等收獎。* ]7 b! ^$ i$ m7 ]
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:12 PM
! z9 n9 F- R7 c( ~0 M多謝樓主Lee sir
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ e1 l; a" K8 v* A' w$ N
0 G: c4 c0 `) t
lam lam 多謝晒! p  {' B. \* X* P! U' x+ Z9 ?
tvb now,tvbnow,bttvb: F. G( o+ B! y2 I& d6 v
但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
2 Y4 `4 z; l8 e8 c- d, v大文細佬 發表於 2014-9-13 01:43 AM
. P" U; E$ Z* N( I- ]公仔箱論壇唔係每一round都係IQ題,但都希望可以加插多幾次。
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手 ...
8 P4 }% G! r, k: j8 {+ Z3 Sos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-17 01:33 PM
+ O# s& }2 x8 v0 ]; k' aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com; L' j5 l. |) E/ U7 {
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
, i$ v- _0 d8 e. T' N2 q) c4 v- R7 r8 v# S' S% y1 Q
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
公仔箱論壇8 b; g$ Q5 h/ Z7 w, h, ~
公仔箱論壇' @" o" v7 f/ ^
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
) b! d. z+ N5 E& z. `公仔箱論壇2 c8 K5 r% a3 _/ ]. t
3 j3 `" O- d9 O* _1 a! |1 O' Etvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
: T( Z$ W: ^. [( G( A+ s" O% W大佬想叫乜都得,唔叫低B就得 呢個名都係求其順手撳出來嘅,貪順手
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:34 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; W+ W3 D1 Q' V6 Q* N
公仔箱論壇3 O9 Y2 X5 A$ |7 Q7 o
公仔箱論壇0 V; t; |1 K4 D2 a2 I

c. _5 |" Q* N) \  h8 z話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ O: }' z1 ^  m. i
os.tvboxnow.com3 {4 x; ]# _, j' C' q8 J6 ?
) i' a" ?. _# z3 U+ B  WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
公仔箱論壇+ }) Z* Q. E0 W0 y3 y7 k
哈哈,冇得出番嚟架啦。
. Z7 ~( q( |2 _8 v* Q1 }$ Ntvb now,tvbnow,bttvbBTW宣傳吓。《再戰明天》係電視劇,講懲教署嘅,接《使徒行者》檔架嘛。
繼祖有著背心.. 繼宗無...
) s" a# j" f6 y% Y$ c4 h3 T繼宗有吊帶... 繼祖無
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 11:22 AM 編輯 os.tvboxnow.com( b. p5 U; |+ W8 v- i3 }
公仔箱論壇0 V4 V" q' C' v5 p
繼祖有著背心.. 繼宗無... 公仔箱論壇) b2 a$ V# N( t/ G' k& y' v* ^2 D
繼宗有吊帶... 繼祖無  K  s  ]/ N- M* _; q
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:53 AM
" ^5 u2 U( y; X; k8 Eos.tvboxnow.com細佬先拔頭籌,稍等收獎。
其他會員請留意兄弟二人配戴物件及外形上之差異吖唔該。
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。tvb now,tvbnow,bttvb* D/ y! X& L! k6 e8 ^6 M1 L
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
tvb now,tvbnow,bttvb8 {" A& ^: b7 h" k
細佬先拔頭籌,稍等收獎。os.tvboxnow.com8 f* j7 C) @" S3 r
leekwoklam 發表於 2014-9-20 11:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* @: Q! |% s- p) V
os.tvboxnow.com' B1 ~; ^% \  ~! z
多謝晒Vandas姐 & lam lam!
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。
" d" |! i7 E0 v" |, f) `os.tvboxnow.com繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; o  D8 V2 O1 e: C2 C5 Y4 M
ccw-james 發表於 2014-9-20 05:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' \7 a4 E8 }7 J5 u7 p
啱啱啱,請收獎金吖。