返回列表 回復 發帖
% ~* W8 Y0 A' L8 H5 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ v! w: @! u& O9 ?os.tvboxnow.com
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我公仔箱論壇) v5 d0 ]  n' [0 M% R
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
, \4 X$ u. D" ?  e2 \7 m" Schowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
+ o7 x1 [: H) @
p版主榮升,一定要送大禮
; Y" E$ x& S1 r; ros.tvboxnow.com公仔箱論壇& X& r2 d& C9 \9 S3 H3 Z: s6 W* L
小便版,係咩版嚟架??hahaos.tvboxnow.com1 O- E! m: ^  f9 A6 E4 ?

( C# Y5 J/ f$ n6 Z; M+ N公仔箱論壇謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!( n4 w* m- h% t! W  N1 s9 n- p
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
, m3 i) w4 A% v3 k3 qtvb now,tvbnow,bttvb版主大人,叫kily得喇!!XD
  j: ], G  |4 a( `tvb now,tvbnow,bttvb
& V3 d, J  d# Q2 g" V5 v好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
% b* \/ ]' q" j" g! Y/ W! R- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尤其約定!!!
* k  T; r' C( i3 o% h: i. vlove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 g9 U0 o0 ~6 {) W. ?
很好聽公仔箱論壇( Y4 @* m. I7 _5 V% F
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,% b- [( L; }0 K$ b3 d  `
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 ; u  A/ N8 e' ]; r. \' ~

0 J$ q0 V* E8 z$ ktvb now,tvbnow,bttvb
好好聽啊!% y) h& C; c+ F
尤其約定!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, |4 ?/ W- p& \9 D- }( _/ E6 n
love it~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {: R1 L5 x! B
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
8 e, G3 _( J( [/ z( c# Los.tvboxnow.com
' Y. G* `0 R+ d  N$ b$ w4 mtvb now,tvbnow,bttvb好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
9 F* }/ p5 D- H6 F很好聽
$ n) k0 v9 B. ]# j  P) vSupport !+ G' p$ f' g- l
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
1 c# P. |; I. u% ]0 h
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
- e7 m6 z0 H. [2 R# [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
# \5 X3 T+ w1 h/ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
公仔箱論壇# j& m) b* x6 T* P
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇( T- e. x$ l* P8 F6 S- c" n
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
5 s" Y% W/ ^! q, s& u* e2 i" J公仔箱論壇
3 Q" e4 d% C( u" v" w$ n. |公仔箱論壇

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇7 a3 }1 M- l+ R- Y# m' E* G
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
9 @+ G5 U) x4 ?  k. Z
& |, G$ I8 g& U6 C2 E) SuD3AKIufamstvb now,tvbnow,bttvb1 A/ j' z  U4 E6 o; a
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T4 i% M1 J' l8 A
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
" s! k- H$ @0 ?, K! u我諗pull3版主唱會更有感情!!
- t1 o  q* u, E6 A- `tvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com7 r4 I) Q' S4 k, H( i( ^$ w% i: u
謝謝收聽!!