返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 S5 ~/ [. O# Y$ j
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
: v( |* j7 {7 }: u5 F: r; L大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
* g, E5 ?1 @# T+ stvb now,tvbnow,bttvb4 ]  K% G6 Q4 F* ]
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
/ d( \1 e( d. Z' x, S6 C7 Z大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
1 Y' b) g8 `& f  Q( k4 D' l0 ?' K
: S8 ?# C+ K7 N3 ios.tvboxnow.com係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?公仔箱論壇- I9 I0 d- ~6 }( ]7 _1 P3 A* a2 }
/ C2 h& D8 M- n; A1 H公仔箱論壇大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
# E' R- j$ E2 R- w$ rtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
5 F. b' I, k9 N- Ktvb now,tvbnow,bttvb
3 M) O# x1 L( H" e, Z$ I佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
; S( |  l% y% s8 W' {  fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2830332
6 Z7 n6 E; d) x9 C# ]9 r$ e6 k' u2 D$ tleekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
! M7 }1 r0 V5 L# ?- Y; Ytvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com% N! H: O7 W; e0 H- F1 X/ C) j# _
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
公仔箱論壇( ?4 X, K; i7 D: a+ k

9 V" u# H( F5 N' N& t佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
$ G( Y0 G& L7 \公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- _8 R1 b" p- G# s3 Y& x
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告os.tvboxnow.com8 N( q/ U/ T5 c; j7 }
  h3 ]0 |& E2 w: `os.tvboxnow.com我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
* g! \( L4 @. B2 A' L2 K2 pleekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
. \8 @+ N! C; I8 h! b
& s/ F5 J. h# c2 e; k, `" Jtvb now,tvbnow,bttvb咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
8 M: d# n* E* ]3 s, {8 \6 [0 dos.tvboxnow.com
. K9 ]8 ~6 [/ W咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架7 N" K" @  f$ v+ T
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ]$ z& M$ q- Y% m$ t
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
) S# h% b' s. B3 o) L" \玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?
# _2 _) S1 x5 \公仔箱論壇
os.tvboxnow.com0 k$ ]8 p0 q& C2 y4 W
9 t0 A8 d7 H  R8 n& d# ]
  }' o& v: |4 c5 F6 Gtvb now,tvbnow,bttvb呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
os.tvboxnow.com4 X- ^  ^: B+ z9 J, i/ f1 w6 @) {9 Z
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
8 S4 K% B; Z7 N7 S7 T1 C) CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。玩時玩你小心啲喎。
1 R6 u4 [) Y5 `% q) a. }, s9 H9 C8 y公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
3 r  o" H% x' l* _  H# m6 K

# C  M+ a( L/ E% G) N驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
' A9 r/ m; ?/ s. U( Jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
! ]0 {1 Y( w" V$ D- H  i+ J+ }) ~" S- ?公仔箱論壇佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
+ B5 F! B6 l$ K' {7 O" Vtvb now,tvbnow,bttvb
( b2 R2 e% _2 G' I4 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
5 A2 M/ f2 r$ E$ Mos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
  s8 j) D( }- M% O+ ~! ~$ f! U% r咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
7 }: s9 M- e( |) O* c+ k" m不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
* g5 h$ K. Y8 M( o$ Mos.tvboxnow.com