返回列表 回復 發帖
我地一般5:30pm可以準時下班, 但老細起度行黎行去, 好多时都會遲3幾分鐘既.

路兄原來咁雄偉架?你梗係唔怕grace老公啦.
pknoface 發表於 2015-3-1 09:57 PM
那就是你美國人 average size, Grace老公吃兩份牛排早餐所以只是我的假設
業主既大樓擁有者, 你租大樓既其中一層開公司所以你係老細.
業主返黎sms你呢位公司老細將部車從外面移返回來公司停車位. 你試問下边位打工仔啲大樓業主會咁善待佢地既? 啲業主睬你都傻呀! 你仲唔认係老細?

唔 ...
pknoface 發表於 2015-3-1 10:16 PM
noface Ken...
你再次看看我與貓貓交談!
業主=車位業主
車位業主sms=已過6PM
原來530就收工甘有半個鐘走盞就好好多
條骨都無佐lu
原來530就收工甘有半個鐘走盞就好好多
lhy92725 發表於 2015-3-2 08:19 AM
掌門還是我?我每天不一樣沒有人理
各位早午晚好.
iphone 6 plus
BeiDouChef 發表於 2015-3-2 05:12 AM
啱啱睇過S6 edge現場拍出黎既相. 質量好差!

下面係s6 edge vs iphone 6 plus (圖片全部縮小50%):

S6 Edge

iPhone 6 Plus

S6 Edge

iPhone 6 Plus

睇到S6既效果真係咋舌.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實影相呢,好似都是HTC好D呀,三星一般的
條骨都無佐lu
掌門早晨!
遊戲一答案: 5. 張三丰
掌門早晨!
mnb1123 發表於 2015-3-2 10:43 AM
Mnb早晨。
其實影相呢,好似都是HTC好D呀,三星一般的
lhy92725 發表於 2015-3-2 10:41 AM
今朝都有睇htc.  但佢地啲設備同人地冇得揮呢。 如果真係s6唔掂都要考慮下htc咯。
或者LG或者sony都可以考慮下架
條骨都無佐lu
Lg好耐嗰時時用過, 對佢地感覺麻麻地, 暫時冇將佢列入考慮住。 sony我都有睇緊, 留意緊部z4, 但都未有消息。好奇怪sony起美國唔係咁興,比較少人用。
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正
路生佢地米介紹果只N字開頭嘅,好似話幾好架
條骨都無佐lu