返回列表 回復 發帖
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正
各位早午晚好.
10分鐘後有人會在紐約地鐵出現
Pedestrian_A 發表於 2014-10-29 04:49 AM
路人甲兄真對本掌門了如指掌咁喎.
掌門應該食晏啦
lhy92725 發表於 2014-10-28 11:55 PM
個時未得咁早, 通當都係12點半到1點左右.
掌門今日吾蛇王了?
lhy92725 發表於 2014-10-28 10:06 PM
掌門從來都唔蛇王架.
掌門比路生裝佐監控
條骨都無佐lu
萬聖節 - 鋤弱扶強活動

*現在開始加碼*

一年一度既萬聖節就要到了. 武當派制作咗一個娛慶活動, 希望能夠和各位朋友共渡呢個扮鬼扮怪既晚上.

遊戲好簡單, 但今期參與遊戲既人要付出呢. 下面有標有不同售價既10件萬聖節道具, 每位參與者可以購買最多2件道具(如果你之前已經購買咗1件, 那你可以再購買多1件), 並付費. 付費時請注明你要購買既道具號碼. 購買後再回帖告知我. 詳細格式請看下面遊戲規則.

每件道具隠藏不同價值的奬金, 價錢貴的道具不等於奬金多, 價錢便宜的道具不等於奬金少, 要看玩家既運氣了. 每件道具既奬金從$1到$30,000,000不等. 你可以購買重複號碼既道具, 但每位玩家最多只能購買2次.

舉例:
道具10既價錢係$5,500,000. 而其隠藏的奬金可能只有$1. 而道具3既價錢係$1,000,000. 而其隠藏的奬金可能會係$30,000,000.

今次遊戲所得收入全部用於萬聖節當天派對所用, 只要有份參與此次遊戲既玩家將會平分這份收入. 如果你運氣唔好買咗貴既道具但得到很少既奬金, 那麼其他人就會平分你既錢. 這就是此次遊戲名稱鋤弱扶強既來歷啦.

公証:
為表本派公正無私, 本期答案已經於遊戲開始前交給兩位武當公証人貓貓和万岁爷. 並放上這裡.

聲明:
為免重滔上次既誤會, 即使以上描述有任何出錯, 本掌門都唔會承認架, 本掌門擁有最終決定權! 如你有任何疑問請先pm我呀!

遊戲規則:

1. 每位玩家只能購買2件道具.  付費時請注明要購買那個號碼. 例如:

2. 購買完后, 請將購買記錄一同回復. 例如:
我購買10號.

3. 如有任何疑問請pm本掌門.

如你看不清圖片, 請參考下面數據:

道具1號   -售價$1,500,000
道具2號   -售價$3,000,000
道具3號   -售價$1,000,000
道具4號   -售價$2,000,000
道具5號   -售價$5,000,000
道具6號   -售價$4,000,000
道具7號   -售價$2,500,000
道具8號   -售價$3,500,000
道具9號   -售價$4,500,000
道具10號 -售價$5,500,000

祝各位好運!

遊戲從現在開始, 至香港論壇時間10月30號晚上11:59pm結束.
歡迎大家參與!
掌門比路生裝佐監控
lhy92725 發表於 2014-10-29 08:21 AM
路生真係膽大包天
萬聖節 - 鋤弱扶強活動

*現在開始加碼*

一年一度既萬聖節就要到了. 武當派制作咗一個娛慶活動, 希望能夠和各位朋友共渡呢個扮鬼扮怪既晚上.

遊戲好簡單, 但今期參與遊戲既人要付出呢.http://os.tvboxnow.com/imag ...
pknoface 發表於 2014-10-29 09:34 AM
冇錢啦
型 英 帥 靚 正
俾2億嚟啦
型 英 帥 靚 正
冇錢啦
chan200308 發表於 2014-10-29 09:45 AM
係喎, 咁快冇晒既? 散晒去边呀? 啱啱先發咗1千万之喎
俾2億嚟啦
chan200308 發表於 2014-10-29 09:45 AM
快啲去吹水賺多啲錢啦. 希望趕得切啦.
點加碼法啊?我睇唔到嘅
條骨都無佐lu
點加碼法啊?我睇唔到嘅
lhy92725 發表於 2014-10-29 10:01 AM
睇唔到? 大陸嗰边个入口又唔掂呀? 其實冇勿特別, 只係開放比大家買多個號碼, 號碼可以重複.
pknoface         6 秒前         TVB 3000000 元                 積分轉出
加碼買2號
條骨都無佐lu