返回列表 回復 發帖
勿我冇話只能買一個號碼咩?
我後來仔細睇只可以買一次
條骨都無佐lu
掌門冇話規定只可以買一個,所以應該係任你鐘意買1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 個都得呱!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-26 10:43 AM
每人只能買一次, 每次一件道具咋.

遊戲好簡單, 但今期參與遊戲既人要付出呢. 下面有標有不同售價既10件萬聖節道具, 每位參與者要購買其中1件道具, 並付費. 付費時請注明你要購買既道具號碼. 購買後再回帖告知我. 詳細格式請看下面遊戲規則.

每件道具隠藏不同價值的奬金, 價錢貴的道具不等於奬金多, 價錢便宜的道具不等於奬金少, 要看玩家既運氣了. 每件道具既奬金從$1到達$30,000,000不等. 道具可以重複購買, 但每位玩家只能購買一次.
我後來仔細睇只可以買一次
lhy92725 發表於 2014-10-26 10:51 AM
可能我既描述唔係咁清楚, 搞到grace唔會晒.
我尋日仲好話有無套餐賣添
條骨都無佐lu
pknoface積分轉出TVB
      4,500,000購買道具
           9 號 pknoface積分轉出TVB
      1,500,000購買道具
           1 號

我選 1 號 同埋 9 號!! 多謝掌門辦遊戲!!
http://www.qoobee.com/wp-content/u ...
gracechanstuart 發表於 2014-10-26 10:26 AM
grace, 每個人只能買一個號碼架咋. 你話我知想保留边個號碼等我退返錢比你好嗎?
勿我冇話只能買一個號碼咩?
pknoface 發表於 2014-10-26 10:48 AM
"道具可以重複購買, 但每位玩家只能購買一次"

"每位玩家只能購買一次",但係冇話每次只能買一個道具。我係淨係買左一次喔!!
中間有句漏佐
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
"道具可以重複購買, 但每位玩家只能購買一次"

"每位玩家只能購買一次",但係冇話每次只能買一個道具。我係淨係買左一次喔!! ...
gracechanstuart 發表於 2014-10-26 10:56 AM
可以重複購買既意思係該號碼即使有人買咗, 其他仍然可以再買. 可能我既解釋唔清楚.
我仲買咗全餐,算啦,已出之物,當係我贊助啦,唔洗退比我喇
perfectman 發表於 2014-10-26 10:59 AM
多謝完美俠. 不过你都選返个個號碼啦.
吾緊要啦,買得大可能賠得細哦
條骨都無佐lu
吾緊要啦,買得大可能賠得細哦
lhy92725 發表於 2014-10-26 11:04 AM
係我既遊戲規則唔夠清楚. 令到大家誤會咗.
光陰似箭, 岁月無情.
轉眼武當又要踏入9000帖既日子了.
為咗感謝各路英雄豪傑既擁護支持,
從第8950帖起至9049帖止,
凡於此其間到武當作客既朋友都會得本派小禮物一份.

多謝大家!

...
pknoface 發表於 2014-10-25 09:43 AM
多謝以下既朋友作客武當, 為表謝意, 特派小小禮物一份:

[td]

時間支出收入操作
timmaxsing9 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
Andy.y30 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
nikon-d700049 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
ccw-james1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
craig1681 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
perfectman2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
min-tim3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
BeiDouChef3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
chan2003084 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出

如有任何遺漏, 請速pm本掌門. 經查証后會即時補上.

再次感謝各位好友既支持!
多謝以下既朋友作客武當, 為表謝意, 特派小小禮物一份:

時間支出收入操作timmaxsing9 秒前TVB 10000000 元
積分轉出Andy.y30 秒前TVB 10000000 元
積分轉出nikon-d700049 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ccw-j ...
pknoface 發表於 2014-10-26 11:26 AM
萬分THX 亂UP掌門派金,但係我都又快爆金啦,唔好派金比我啦