返回列表 回復 發帖
好淺藍吧?寫字果度是白
條骨都無佐lu
掌門早晨
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
KEN 晚上好
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
甘以後都吾入市區米得咯
條骨都無佐lu
武當上下, 各路英雄早午晚好.
甘以後都吾入市區米得咯
lhy92725 發表於 2014-10-17 08:23 AM
唔係唔入, 冇需要或冇必要就唔揸車入, 可以搭地鐵架嘛. JN sir依家做咗衛生局局長, 收入丰厚, 妳去問下佢有冇揸車返工? 又唔係同我地呢啲底層市民一齐挤地鐵.
KEN 晚上好
BeiDouChef 發表於 2014-10-17 07:42 AM
多謝晒大廚, 你啲晚餐真係見到都流晒口水......
唔係唔入, 冇需要或冇必要就唔揸車入, 可以搭地鐵架嘛. JN sir依家做咗衛生局局長, 收入丰厚, 妳去問下佢有冇揸車返工? 又唔係同我地呢啲底層市民一齐挤地鐵. ...
pknoface 發表於 2014-10-17 09:26 AM
JN 已經買間7-11 做老闆了咯
多謝晒大廚, 你啲晚餐真係見到都流晒口水......
pknoface 發表於 2014-10-17 09:27 AM
日日放工經過壽司鋪 我都忍不著啊
唔係唔入, 冇需要或冇必要就唔揸車入, 可以搭地鐵架嘛. JN sir依家做咗衛生局局長, 收入丰厚, 妳去問下佢有冇揸車返工? 又唔係同我地呢啲底層市民一齐挤地鐵. ...
pknoface 發表於 2014-10-17 09:26 AM
甘你走去搭地鐵遠唔遠架?
JN大大都唔返黎同我地D小人物溝通下,點知哦
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2014-10-17 10:39 AM
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
JN 已經買間7-11 做老闆了咯
BeiDouChef 發表於 2014-10-17 09:46 AM
唔怪得呢排唔見佢啦.
lhy92725 發表於 2014-10-17 10:39 AM
我返工行去地鐵只要一條好短既街, 兩三分鐘咁啦. 放工响正最多車既大站嗰度, 行過去只要5分鐘. 好方便. 坐地鐵一日來回5蚊, 泊車一日要幾十蚊. 你話边樣好呢.
他在賭區啊?
條骨都無佐lu
他在賭區啊?
lhy92725 發表於 2014-10-17 11:03 AM
賭區都少見到他了...