返回列表 回復 發帖
恭喜 KEN 掌門
處境實況劇《我們的天空》第一集-望子成龍,
亂UP啱你睇,下星期可下載睇睇啦
係呀,夜晚8點味到!
gracechanstuart 發表於 2014-7-18 10:53 AM
grace搬咗去边度呀? 唔係第二个星球吖嘛?
寻日已经讲佐啦,掌门都无留心自己门派内的动向
條骨都無佐lu
grace搬咗去边度呀? 唔係第二个星球吖嘛?
pknoface 發表於 2014-7-18 11:12 AM
IDAHO,依家同你差三個鐘!
亂UP啱你睇,下星期可下載睇睇啦
timmaxsing 發表於 2014-7-18 11:02 AM
勿戲黎架? 我自從睇完點金勝手到依家都未得閑睇其他嗰啲囉.
寻日已经讲佐啦,掌门都无留心自己门派内的动向
lhy92725 發表於 2014-7-18 11:13 AM
呢排啱啱去玩完返黎好多野做下, 又攰. 都冇留意添.
勿戲黎架? 我自從睇完點金勝手到依家都未得閑睇其他嗰啲囉.
pknoface 發表於 2014-7-18 11:15 AM
處境實況劇,是說社會不同事實,不同話題故事:兒女爭入名校、「低頭族」、人口老化、中港矛盾、「劏房」、青年競爭力下降、移民潮等……
下星期才有得下載,
IDAHO,依家同你差三個鐘!
gracechanstuart 發表於 2014-7-18 11:13 AM
勿搬之前唔係巳經差三个鐘既咩?
你嗰度同加州差唔多時間架? 同我都係相差三粒鐘? 你同你老公去嗰度掘金呀?
你嗰度同加州差唔多時間架? 同我都係相差三粒鐘? 你同你老公去嗰度掘金呀?
pknoface 發表於 2014-7-18 11:27 AM
加州同呢度同時區,以前德州同你差一個鐘...

老公喺呢度份工好過德州,咪搬囉 老公唔中意德州熱得濟...我係絕對尊重老公既意願噶!!
好似搬佐去西雅图附近喔
條骨都無佐lu
加州同呢度同時區,以前德州同你差一個鐘...

老公喺呢度份工好過德州,咪搬囉 老公唔中意德州熱得濟...我係絕對尊重老公既藝苑噶!! ...
gracechanstuart 發表於 2014-7-18 11:43 AM
係喎, 我呢度同加州隔三粒鐘喎. 我仲以為德州同紐約相差三粒鐘添.
好似搬佐去西雅图附近喔
lhy92725 發表於 2014-7-18 11:44 AM
好近. 行路都到. grace晚黑食完飯就同老公行去西雅圖散步架啦
武當最後一個掌門早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林