返回列表 回復 發帖
Ken 掌門 下午好!!!
各位水區老友 早午晚好好好!!!
新既一日已經開始左啦!!!
http://i64.tinyp ...
gracechanstuart 發表於 2017-7-8 02:36 AM
grace自己種既花好靚啊.
掌門 下午好、很久冇上来打搅你了、好嗎?怎解有錢派我冇份、你上年話你生日、出年派双份比我咊。
隨意1678 發表於 2017-7-8 03:48 AM
隨意兄你好. 真係好耐有見你老兄咯. 听grace講你身體好返. 大家都替你老兄高興開心.
我要睇住兩個細路, 吸住佢地啲工課所以時間少咗. 本來我外母從香港返咗黎可以幫我手, 點知佢又怕悶去咗返工. 搞到我晚上沒時間上黎.

本掌門講過既點會唔算數, 我生日時每人派咗1億, 我要補派封10億既大利是比隨意兄:

[td]

時間支出收入操作
隨意16782 秒前TVB 1000000000 元
積分轉出
掌門說佐算數架啦
lhy92725 發表於 2017-7-8 10:13 AM
貓貓果然明白本掌門.
掌門 早晨 就嚟交豬啦!
型 英 帥 靚 正
隨意兄你好. 真係好耐有見你老兄咯. 听grace講你身體好返. 大家都替你老兄高興開心.
我要睇住兩個細路, 吸住佢地啲工課所以時間少咗. 本來我外母從香港返咗黎可以幫我手, 點知佢又怕悶去咗返工. 搞到我晚上沒時間 ...
pknoface 發表於 2017-7-8 11:06 PM
掌門  傍晚好、睇仔女也好以樂在其中啫、今年还有冇時間種花菜呀?我就冇攞、好多谢你比咁大封生日利是我、唔怕比其它水友話你二喜心嗎、要你補派(哈哈)。其實我2年內唔再返發才叫做好返細。
多做運動身體好

Ken 掌門 傍晚晚上好!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

grace自己種既花好靚啊.
pknoface 發表於 2017-7-8 10:54 PM

多謝 掌門 誇讚!!!

見到D花咁靚,忍唔住都要剪落嚟擺喺餐檯!!!

grace早晨. 國慶我地有兩日假期. 因為今年國慶喺星期二, 所以公司一於放埋星期一.
pknoface 發表於 2017-7-8 10:51 PM

Ken 掌門 好好好!!!

你老細好好人喔!! 定係New York 特別安排呀?? 呢度就冇呢支歌仔唱囉!!!

貓貓果然明白本掌門.
pknoface 發表於 2017-7-8 11:08 PM
算數要睇點分嘅
條骨都無佐lu
掌門 早晨 就嚟交豬啦!
chan200308 發表於 2017-7-9 01:13 AM
陳sir晚上好.
掌門  傍晚好、睇仔女也好以樂在其中啫、今年还有冇時間種花菜呀?我就冇攞、好多谢你比咁大封生日利是我、唔怕比其它水友話你二喜心嗎、要你補派(哈哈)。其實我2年內唔再返發才叫做好返細。 ...
隨意1678 發表於 2017-7-9 06:01 AM
隨意兄早晨.
今年花,菜,瓜都有種, 魚一樣有養.
大家都係老朋友, 唔會介意多定少既. 都係心意. 至在開心下.
Ken 掌門 好好好!!!
你老細好好人喔!! 定係New York 特別安排呀?? 呢度就冇呢支歌仔唱囉!!!

gracechanstuart 發表於 2017-7-9 07:49 AM
紐約唔會有呢啲等別安排咯. 係公司決定既. 如果公眾假期喺起星期四, 咁我地會放埋星期五, 如果喺起星期二咁順便放埋星期一. 同埋前一日會提早放工. 呢樣係公司唯一最可取既.
算數要睇點分嘅
lhy92725 發表於 2017-7-9 09:32 AM
貓貓晚上好.
掌門 早晨
型 英 帥 靚 正
掌門  午安
多做運動身體好