返回列表 回復 發帖
好勁的內功心法呀...佩服佩服
timmaxsing 發表於 2014-4-10 10:05 AM
同武當太極氣功相比. 簡直就...............
亂UP...差不多水區人都登錄哂你個神壇到,莫非計劃參加下年度的水區"選舉或吹水王"封號
亂UP...差不多水區人都登錄哂你個神壇到,莫非計劃參加下年度的水區"選舉或吹水王"封號
timmaxsing 發表於 10/4/2014 10:32 AM
可能亂up想即時踢走現屆吹水王自己登上寶座
認真睇真啲真係又真係
本掌門練氣功都係訓覺个時練既。
pknoface 發表於 2014-4-10 10:26 AM
練什麼呀... ,練打打鼻鼾功
timmaxsing 發表於 2014-4-10 10:32 AM
唉, 幾時輪到小弟吖。 大把高手係前面。純粹玩下嗻。
lckiong 發表於 2014-4-10 10:37 AM
是否講...武則天年代...登上寶座之位
lckiong 發表於 2014-4-10 10:37 AM
執法長老仲唔快啲郁手趕走佢地?
是否講...武則天年代...登上寶座之位
timmaxsing 發表於 10/4/2014 10:40 AM
亂up想隻手遮天
認真睇真啲真係又真係
pknoface 發表於 10/4/2014 10:42 AM
掌門叫趕客
係咪想蓋咗武當派呀
認真睇真啲真係又真係
亂up想隻手遮天
lckiong 發表於 2014-4-10 10:43 AM
真正既目啲係想一統武林。
掌門叫趕客
係咪想蓋咗武當派呀
lckiong 發表於 2014-4-10 10:44 AM
趕你个头呀!
趕你个头呀!
pknoface 發表於 10/4/2014 10:47 AM
pknoface 發表於 10/4/2014 10:42 AM
唔通掌門有雙重人格
認真睇真啲真係又真係
唔通掌門有雙重人格
lckiong 發表於 2014-4-10 10:52 AM
掌門有時都挂住钻研更高深既功夫, 一時讲錯口啫. 我係叫執法長老你同掌門攞个武林至尊吹水王返黎咋
今早成朝都入吾到黎,又要用返之前的入口
條骨都無佐lu
掌門有時都挂住钻研更高深既功夫, 一時讲錯口啫. 我係叫執法長老你同掌門攞个武林至尊吹水王返黎咋
pknoface 發表於 10/4/2014 11:02 AM
掌門唔好閉關,多啲出嚟蛇王吹水就梗攞到武林至尊吹水王勳章咯
認真睇真啲真係又真係