返回列表 回復 發帖
5。龍門石窟
pknoface         8 秒前         TVB 5000000 元                 積分轉出
跟Christine
佢唔理妳未仲好, 等啊Christine牺牲得有價值吖嘛.
pknoface 發表於 2015-7-29 10:14 AM
掌門 ,咁都得嫁
繼續支持掌門
satoshi23 發表於 2015-7-29 10:12 AM
水晶已經成為武當最真誠既好朋友咯. 妳以後每次黎武當都可以免費享用武當至上等既清茶.
帶住啲咁淫邪既眼光去地下室救啊Christine?
pknoface 發表於 2015-7-29 10:13 AM
你承認你鎖起Christine來
Rescue team go!!!
掌門 ,咁都得嫁
satoshi23 發表於 2015-7-29 10:15 AM
咁唔通妳想牺牲妳自己咩?
水晶已經成為武當最真誠既好朋友咯. 妳以後每次黎武當都可以免費享用武當至上等既清茶.
pknoface 發表於 2015-7-29 10:16 AM
清茶
佢唔理妳未仲好, 等啊Christine牺牲得有價值吖嘛.
pknoface 發表於 2015-7-29 10:14 AM
釋放Christine
pknoface 發表於 2015-7-29 10:16 AM
多謝掌門         
5。龍門石窟
pknoface         8 秒前         TVB 5000000 元                 積分轉出
跟Christine
Pedestrian_A 發表於 2015-7-29 10:14 AM
啊Christine係出咗名富二代黎既喎. 佢中意將啲錢送比武當做香油錢既至喎? 你睇下上次就知啦. 佢就黎連啲嫁妝都輸埋架啦. 你咁都跟佢?
清茶有無落蒙汗藥架
條骨都無佐lu
清茶有無落蒙汗藥架
lhy92725 發表於 2015-7-29 10:22 AM
要啊水晶至答到妳啦.
咁唔通妳想牺牲妳自己咩?
pknoface 發表於 2015-7-29 10:17 AM
至少佢理番我先啦   佢宜家唔理我啦,掌門 ,掌門你都見的。。。
閑談事果邊我都講左咁多對不起,請原諒我 po 埋音樂 都係咁啊,掌門 啊
  多謝掌門         好靚既清茶啊
satoshi23 發表於 2015-7-29 10:20 AM
唔使客氣. 啊Christine未飲咗武當啲清茶之後就.......
啊Christine係出咗名富二代黎既喎. 佢中意將啲錢送比武當做香油錢既至喎? 你睇下上次就知啦. 佢就黎連啲嫁妝都輸埋架啦. 你咁都跟佢?
pknoface 發表於 2015-7-29 10:21 AM
唔通這個答案唔岩?
pknoface 發表於 2015-7-29 10:21 AM
我知道Christine的母親是誰