返回列表 回復 發帖
4 M; r+ T1 N4 X! n+ ?os.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' i% E6 t5 M2 H9 X4 p. D
  k3 i: ^& d) B5 s2 z9 N8 o" M4 \
你留打呀?tvb now,tvbnow,bttvb, X; E  E1 R+ I& p* |- Q* z* ^  F
LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb+ X1 v, s& Q) c, r0 C8 M7 }
公仔箱論壇, a$ B  [2 C+ A" P( B! h
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
% U. X. m! J0 ^7 N; p5 f, Btvb now,tvbnow,bttvb
4 f0 d. u4 r# r0 ]0 r) Htvb now,tvbnow,bttvb呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
公仔箱論壇: P: }" u8 L: a7 p6 R* ?* @
tvb now,tvbnow,bttvb9 n9 |' d% d$ ^% X2 H# {* Z
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀os.tvboxnow.com+ O6 R* D, A; h8 n3 }, B1 @
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
- B; P! f2 H  t7 {/ _* Z
8 D( n2 J, a5 m( T公仔箱論壇哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. V- k) J, J: R, V3 c
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
# g( d$ e! G+ |公仔箱論壇
; G% W6 d6 I+ S/ p% r9 yos.tvboxnow.com呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...: P/ r- u" S0 d/ S
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skillTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g. u- N: e3 a$ y& j6 I' O' p
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill) G& ]$ Z2 w3 j5 }- L- _: q; R
that would be too bad
2 f3 m$ c3 s$ j, Z2 Hshouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 k9 P0 V  R( i4 ?% L8 \+ q+ k% b: b
tvb now,tvbnow,bttvb: G# M2 U  n* j8 r$ o8 T, B+ X
咪係!
唔怕水滿就得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 D: M3 C* ?) U/ V( d6 L' j9 U
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# X) C+ T4 Z' i# Z7 ^

2 B: e6 l  b  g* aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
8 y$ k; ?" u9 r8 k
; O9 b0 N  N- A話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
  |. U8 @. Q) a2 Z5 sos.tvboxnow.com公仔箱論壇! J6 O, L& {) ^: P& Q
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
. |0 j0 l9 R/ r; ]# i8 Q# P  A喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...os.tvboxnow.com7 [, l( a4 F* K) A. P+ J  \
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
% b& e% k. |2 A9 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇5 T! k" P$ g9 x
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
- P0 L+ q  ^. w: Y( H+ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

" N6 f! `6 a# j, O& ^+ `! k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
5 v. M: E- x9 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
( m/ b4 J( X5 l3 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。騎騎,我都好似差唔多。
7 G! S; m0 k3 t( S騎騎,我都好似差唔多。os.tvboxnow.com  P$ k1 z* ~" o  \) b5 z/ _
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
, T& {1 K( ~3 h) y0 `5 p開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
/ f, |: B1 p+ s; [( g. v( r/ n+ V/ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; E* e) ^6 l  g. a/ B
話時話,多謝你派的分,謝謝
# a( r* |' M- Q4 h
* c: ]9 @( K1 N+ @' P" q* u# p) Eos.tvboxnow.comrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
, a( g# T) I2 e
3 f+ {7 i% |; p* J5 h0 ]tvb now,tvbnow,bttvb話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...os.tvboxnow.com* O, a! j8 M/ n2 R6 Q
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
/ j- e1 q3 u4 O& [# P# s- l公仔箱論壇開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
2 {$ ~9 t3 l$ K' r+ t. cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb$ {5 O6 j) W. W6 H
話時話,多謝你派的分,謝謝os.tvboxnow.com3 Z  O  |# ^7 n
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
( Y& ~* z- Q4 V1 S2 {1 ]公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) p; Y$ [8 o$ j4 B' G, S
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 viptvb now,tvbnow,bttvb# {' p1 V& j' [7 X- i) f- n
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
; X/ k( L1 v$ A8 W2 j) E! Gos.tvboxnow.com
: h3 T, D5 E/ E. M+ Z: i& r% kos.tvboxnow.com2打6.. 咁我咪新仔不如囉!