返回列表 回復 發帖
大廚傍晚好,多謝RM預言獎賞!
大廚傍晚好,多謝RM預言獎賞!
巧開來 發表於 2015-8-3 05:40 PM
多謝各位支持Running man活動
昨晚那一輪活動已經有30人參加了
原來 潮物大抽獎 是金數遊戲,這個我勝算不大,各位玩得開心點啊!
多謝各位支持Running man活動
昨晚那一輪活動已經有30人參加了
BeiDouChef 發表於 2015-8-3 05:41 PM
昨我上來時慢到動不了,所以下了線沒有再來,昨晚有什應活動啊?
昨我上來時慢到動不了,所以下了線沒有再來,昨晚有什應活動啊?
巧開來 發表於 2015-8-3 05:48 PM
就是開一個抽獎活動

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Evening, Everyone

買吾起哦
lhy92725 發表於 2015-8-3 03:07 PM
貓貓有你什麼買唔起呀! 現在你都好多錢呀!
昨晚的Running Man破記錄 有30人參與
BeiDouChef 發表於 2015-8-3 03:13 PM
30人就破紀錄, 恭喜晒大廚!
已經沒有做好來呀!
free2penny 發表於 2015-8-3 01:53 PM
暗樓 #29999
恭喜Penny踩中 揀13

13號 - 美國街頭時尚品Stussy

恭喜獲得 Stussy 2015 春夏 T-Shirt 系列
free2penny2 秒前TVB 4000000 元
積分轉出
昨晚一講動畫就炸了10頁
BeiDouChef 發表於 2015-8-3 03:20 PM
咁咪好啦! 大廚!
30人就破紀錄, 恭喜晒大廚!
free2penny 發表於 2015-8-3 06:33 PM
平時最多18人
都話佐水晶penny功力得架啦
lhy92725 發表於 2015-8-3 03:21 PM
都要有貓貓幫手呀!
天后走左啦,搵個路人黎幫下手啦
satoshi23 發表於 2015-8-3 03:24 PM
我又回來呀!  水晶!
但都是要有一個相同的話題 就比較多人一起聊了
BeiDouChef 發表於 2015-8-3 03:24 PM
係呀! 好似魚兄咁就好呀! 大廚你想有什麼話題呀!
30219# BeiDouChef
多謝晒大廚! thank you!