返回列表 回復 發帖
我今日打左把 聖騎士劍2
唔知會唔會有聖騎士劍3,4,5,6,7.....呢
其他套裝唔知又有無呢
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 水晶人 於 2008-3-1 08:51 發表

你用法師會係初期升快d~~~~
p.s. 你放心~~高轉數人仕係攞唔到低轉數既人既~~
不過你要同你差唔多轉數既族員競爭下啦~~
大家 要留意級數 飛過就不能拿....唔好粗心大意....
水晶已為大家限制左級數 係為左平均分比大家.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 水晶人 於 2008-3-1 08:54 發表
我今日打左把 聖騎士劍2
唔知會唔會有聖騎士劍3,4,5,6,7.....呢
其他套裝唔知又有無呢
我都想知道2 有什麼不同!?:onion10:
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-1 09:34 AM 發表

我都想知道2 有什麼不同!?:onion10:
無咩唔同~~~著既要求高左~~
攻擊力一樣~~~
仲好似引發唔到聖光技tim~~
如果可以有齊成套聖騎士套裝2就可能會有<---有咁既套裝既話
暫時見到既唯一好處係回收價比原來果把多50%

回復 #83 水晶人 的帖子

talk too much la. i want to buy it.u 水晶人  , i hate u.
原帖由 jo7878 於 2008-3-1 11:16 AM 發表
talk too much la. i want to buy it.u 水晶人  , i hate u.
why hate me?

回復 #85 水晶人 的帖子

just a joke la.吹水 n push ma.
点贡献野给家族的?

回復 #87 devin 的帖子

for 道具 go 我的寵物 , than 寵物倉庫,  家族, 放入數 press 放入 how many.for$ 寵物銀行 ,放入家族, 放入金額:xxxxxx  enter. $ go  here http://www.tvbnow.com/pet.php?index=petbank  left bottom .寵物裝備 go here http://www.tvbnow.com/pet.php?index=usershop 家族 ,放入數,放入
that is la.
原帖由 水晶人 於 2008-3-1 10:09 發表

無咩唔同~~~著既要求高左~~
攻擊力一樣~~~
仲好似引發唔到聖光技tim~~
如果可以有齊成套聖騎士套裝2就可能會有
應該係咁....而家職業同套裝都分得好明顯下....
以前英雄頭盔 鞋都可以比任何人用.....而家不可以!

原帖由 水晶人 於 2008-3-1 10:13 發表
暫時見到既唯一好處係回收價比原來果把多50%
可能以罕見量來量回收價!

收pm

原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-1 03:19 PM 發表

可能以罕見量來量回收價!

收pm
收左啦~~~

水晶人   英雄護甲  7  貢獻   2008-03-01 16:51:06
for 10轉lv0~10轉lv 50 族員領取
原帖由 jo7878 於 2008-3-1 02:46 PM 發表
for 道具 go 我的寵物 , than 寵物倉庫,  家族, 放入數 press 放入 how many.for$ 寵物銀行 ,放入家族, 放入金額:xxxxxx  enter. $ go  here http://www.tvbnow.com/pet.php?index=petbank  left bottom .寵物裝備 go ...
多謝你成日係度幫手答問題wor~~~
原帖由 jo7878 於 2008-3-1 02:46 PM 發表
for 道具 go 我的寵物 , than 寵物倉庫,  家族, 放入數 press 放入 how many.for$ 寵物銀行 ,放入家族, 放入金額:xxxxxx  enter. $ go  here http://www.tvbnow.com/pet.php?index=petbank  left bottom .寵物裝備 go ...
我明啦.
多谢咯.