返回列表 回復 發帖
山頭只可以影到樹,所以行落第二個山頭影
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
多人吾代表啱架,人地去睇山,你想影日出,都吾同目的
lhy92725 發表於 2013-9-22 04:17 PM
得一條路上架咋
甘你吾可以爬高D么
條骨都無佐lu
甘你吾可以爬高D么
lhy92725 發表於 2013-9-22 04:24 PM
有入再入,不過唔敢入,得三個人
叫佐你早D去,深入D探索然后扎营架啦
條骨都無佐lu
叫佐你早D去,深入D探索然后扎营架啦
lhy92725 發表於 2013-9-22 04:30 PM
好多人紮營,不過我地已經過嗮佢地,好多人都爬唔上我到嘅地方我唔再入個樹林係因為太黑咗雖然有電筒,不過俾人感覺好唔好,再加上又冇人入,我地入到一半覺得唔對路,就行返出黎咗
梗係啦, 等陣比人先刧, 後姦, 再殺埋, 就真係關XX士
外星貓E生
梗係啦, 等陣比人先刧, 後姦, 再殺埋, 就真係關XX士
CC517 發表於 2013-9-22 04:46 PM
知道就好
知道你無色都有財
外星貓E生
知道你無色都有財
CC517 發表於 2013-9-22 04:50 PM
財色都冇啦,命就有一條
學下某人 打招呼 KK 下午好
學下某人 打招呼 KK 下午好
BeiDouChef 發表於 2013-9-22 05:04 PM
大廚下午好小心傳染
打招呼然后闪都传染到周围都系架啦
條骨都無佐lu
打招呼然后闪都传染到周围都系架啦
lhy92725 發表於 2013-9-22 06:25 PM
我講嘅傳染係依個
老陳
tvbkk123 發表於 2013-9-22 03:15 PM
基基 晚上好

型 英 帥 靚 正