返回列表 回復 發帖
放心佢會娶你
chan200308 發表於 5/12/2013 06:30 PM
你要扯線先得~
仲要攞封媒人利市
認真睇真啲真係又真係
最近經常係街度睇到依架車,真係俾佢嘅外形吸引住
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS8zt4UVAjdbLh-k53jMKJI4v2SnQCmq62mj6mzi6kr09H_pBqw
tvbkk123 發表於 2013-12-5 06:00 PM
我較喜跑車個類,順風速流線形既車身設計.超型><!!!! 最好近起角,尖尖地咁, 唔係圓菇look
留下了....足跡...((好大-0-
你要扯線先得~
仲要攞封媒人利市
lckiong 發表於 2013-12-5 06:31 PM
KK 應該會答應.
攞封媒人利市都好喎
型 英 帥 靚 正
我較喜跑車個類,順風速流線形既車身設計.超型>
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-5 06:33 PM
跑車
型 英 帥 靚 正
我都係睇下好啦
lckiong 發表於 2013-12-5 06:17 PM
真車真係好靚,唔知仲以為係BM果d級數
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
咁即係5會黎lo
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-5 06:23 PM
你好想我黎搵你啊
我較喜跑車個類,順風速流線形既車身設計.超型>
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-5 06:33 PM
跑車係大馬冇用架再加上我嘅人比較實際,所以我唔會選跑車除非錢多到洗唔嗮啦
你好想我黎搵你啊
tvbkk123 發表於 2013-12-5 06:45 PM
佢好想你娶佢
型 英 帥 靚 正
跑車

chan200308 發表於 2013-12-5 06:37 PM
衰左係車頭燈到
如果5係會好令
跑車係大馬冇用架再加上我嘅人比較實際,所以我唔會選跑車除非錢多到洗唔嗮啦 ...
tvbkk123 發表於 2013-12-5 06:47 PM
有無d得個殼架
我貪佢個外型,但5至在d餡-v-
有無d得個殼架
我貪佢個外型,但5至在d餡-v-
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-5 06:55 PM
外形都唔得啦,得個兩個門,以後有家庭咗就麻鬼煩
簽名被屏蔽
我身邊嘅剩女朋友係用"打"計,咁你話多唔多?
perfectman 發表於 2013-12-5 07:44 PM
你冇選返一件咩
衰左係車頭燈到
如果5係會好令
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-5 06:53 PM
車頭燈會豎起
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽