返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
聰明
perfectman 發表於 24/6/2014 12:24 PM
字典係最好的無言老師
認真睇真啲真係又真係
大家中午好吃飯先
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我都有饭食了
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽

當人人有手機隨時將影片放上網,在公眾場所「瞌眼瞓」可能遭網絡公審。網絡昨瘋傳身穿同區名校校服的男女學生在港鐵車廂「熟睡」相片,估計兩人好夢正酣,男生頭部靠在女生近胸部位置,女生毫無反應,惹起 ...
perfectman 發表於 2014-6-24 12:39 PM
非常認同依句 亦有網民質疑拍攝者的動機,指出若有人真的擔心女生蝕底,可直接喚醒兩人,而非把相片放上互聯網,累兩人遭評頭品足。
可能人地是小情侣呢
條骨都無佐lu
可能人地是小情侣呢
lhy92725 發表於 2014-6-24 01:52 PM
係咪情侶,叫醒個女仔咪知囉,何必影相放上網俾人評論咧
会吾会叫醒人地比人话你吵住我训觉架
條骨都無佐lu
会吾会叫醒人地比人话你吵住我训觉架
lhy92725 發表於 2014-6-24 02:17 PM
人地知你出於好心,相信都唔會話你
好难讲架,你梗系吾知强国发生过好多类似事件啦
阿婆跌倒,你去扶佢,然后她就会话你做咩推倒我啊?赔钱啦
條骨都無佐lu
又會諗起學生應否談戀愛呢個話題了
十年一刻,一路沿途,感激有你
好难讲架,你梗系吾知强国发生过好多类似事件啦
阿婆跌倒,你去扶佢,然后她就会话你做咩推倒我啊?赔钱啦
lhy92725 發表於 2014-6-24 02:38 PM
個果係冇其他人睇到嘅情況下,地鐵咁多人望住,好難發生咁嘅事。
又會諗起學生應否談戀愛呢個話題了
o0月 發表於 2014-6-24 02:38 PM
阻止唔到嘅嘢
谈恋爱有咩问题喔
條骨都無佐lu