返回列表 回復 發帖
好多人加咗殼斗唔敢好次我咁敲架

tvbkk123 發表於 31/3/2014 06:15 PM
試下敲個鏡面仲要大力啲個只
認真睇真啲真係又真係
試下敲個鏡面仲要大力啲個只
lckiong 發表於 2014-3-31 06:31 PM
我嘅rubber殼保護咗我嘅框,敲鏡面方向都冇事架除非係凸出嘅地方
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我嘅rubber殼保護咗我嘅框,敲鏡面方向都冇事架除非係凸出嘅地方
tvbkk123 發表於 31/3/2014 06:35 PM
如果唔係除非呢
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
廣告靠得住,豬乸會上樹啦

如果Apple話跌爛包免費維修你先信啦

呢個現象其實好容易理解
1) 大mon爆mon嘅機會比細mon機大,因為可撞擊面大好多
2) Samsung市場佔有率多iphone咁多,當Samsung1000部爆5部,iphon ...
perfectman 發表於 2014-3-31 07:17 PM
都話係我身邊嘅朋友囉你係咪俾d蘋果粉絲搞到對蘋果有偏見啊我雖然用蘋果,但係我都睇唔起d明明自己唔識用蘋果,但係就贊到蘋果天上有地下冇嘅粉絲但係你對蘋果嘅諗法極端咗些少wor,我用蘋果我都唔會對samsung咁大偏見啦
廣告靠得住,豬乸會上樹啦

如果Apple話跌爛包免費維修你先信啦

呢個現象其實好容易理解
1) 大mon爆mon嘅機會比細mon機大,因為可撞擊面大好多
2) Samsung市場佔有率多iphone咁多,當Samsung1000部爆5部,iphon ...
perfectman 發表於 31/3/2014 07:17 PM

kk bro早!禮尚往來,丿
局部區域潛水中...
金石良 發表於 2014-3-31 07:28 PM
點解一定要禮尚往來
禮貌囉
局部區域潛水中...
話咗丿,又返轉頭添
再丿
局部區域潛水中...
禮貌囉
金石良 發表於 2014-3-31 07:50 PM
話咗丿,又返轉頭添
再丿
金石良 發表於 2014-3-31 07:51 PM
咁快閃
咁快閃
tvbkk123 發表於 2014-3-31 08:02 PM
各位 晚上好
型 英 帥 靚 正
各位 晚上好
chan200308 發表於 2014-3-31 08:29 PM
老陳晚上好
老陳晚上好
tvbkk123 發表於 2014-3-31 08:33 PM
KK 晚上好
型 英 帥 靚 正
金石良 發表於 2014-3-31 07:28 PM
恭喜言兄踩中 15555 金樓(15555係我本人,下一位係匿名,所以將會轉俾第二位)
金石良2 秒前TVB 10000000 元積分轉出