返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
0 ]  s) E* I, _; E3 e2 k# jos.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
3 b7 D, q$ k1 ]* r. kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
( e% X8 Z& u" r  O公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
# p" r/ {6 N( S我睇過廣告好似話係叫htc sense?
# {4 s' u7 w9 _( J3 F* I2 Q  i' g$ I不過htc邊部好?
: p' |7 M1 V6 |9 K  Ktvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?os.tvboxnow.com5 i' U, D& _9 n. P- V
不過htc邊部好?
9 }% W  Y6 {8 H公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
5 H1 U" u% n7 v
係呀$ A& ?# y9 i- O6 C/ N8 \
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
# {. s8 T4 [' |- ^8 Y# b+ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
1 M7 Z& k6 d, l1 m2 w  Y" usweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
+ j# k  f" [: I: e, G: F【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
, ?' K+ t) ?* Z( e2 a! Z2 v* ]5 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇# n" y; [- X+ V$ B; A' a
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
4 P, J$ I1 S( |' J5 v9 E) I9 t7 r
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正, }/ x3 ?+ G4 H/ H
不過香港都有蝴蝶咩???
# D. v) y) N5 s, J  {
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
# M( C+ P  ~1 {" ]/ }不過香港都有蝴蝶咩???
$ S& o6 B+ O( o0 h) ^3 I9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: q2 O2 O0 T! x) q0 E$ L
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
/ J8 I! E; \/ {$ G  Vtvb now,tvbnow,bttvb係呀
+ V) c( l  r/ l8 x7 u+ Y$ [依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
& h* J* H8 R- W6 R9 ?% g! Z7 V公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
$ c5 [3 Z% W* dtvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v8 ~5 e  [  y: i! Z9 u$ l) `: }* f
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
8 {% q4 X& z( Z; Zos.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb3 f# B* b' J+ k( U% q& I+ p; {
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 e' C% L! ]; |4 Y
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
公仔箱論壇/ Z# d5 i2 O4 V7 h* H8 H; Z
個個都話one@@
7 i1 d6 \# h+ z+ ctvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?os.tvboxnow.com* c: d: v# r6 w7 g! g
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
* m2 O/ p7 i, y9 o1 c
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
0 Q1 @* a6 t8 b5 t' j' r公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機7 S4 U, ~' Y6 V2 d, l
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
* g/ \& J$ C+ z公仔箱論壇我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 P) n8 D4 O/ P% @
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% [3 Y+ }+ a4 O! c4 ^7 }
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
/ S6 i! r* |9 lyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
- v, M) c) Y/ x4 r% C+ ktvb now,tvbnow,bttvb例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag