返回列表 回復 發帖

回復 #14 Darkn3t 的帖子

哈哈哈...英年早逝~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! W) Q$ F2 x" x
好啦~ 好一个 evelyn :Ptvb now,tvbnow,bttvb, j+ ]  I( }' M  U( X
快 D post 多多啦~
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-23 10:05 AM 發表
( _3 g( Q; f% h9 e5 h别告诉她我发她照片。。要问只问她认不认识我就好。。我不想英年早逝
* w' e+ c1 h$ S1 Y0 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 貼多d 就唔告發你...
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 09:34 AM 發表
) I- y- f2 x# _7 k9 H  |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Darkn3t ... 你确定佢係你朋友?tvb now,tvbnow,bttvb* |" G- u+ s, H3 a1 q
呢個女仔係我的好朋友喔
# k, l: l* `2 F( b6 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:019: 你係边個啊??
0 d8 w$ w  {7 m7 J我唔係讲笑啊... 佢真係我朋友啊..
' L/ k* Z3 d+ W( Otvb now,tvbnow,bttvb:024: 好朋友唔見你介紹我認識...
Y...MALAYSIA SO MANY LENG LUI, BUT ALL I ALSO DUNNO
原帖由 ed_teck 於 2008-1-23 13:33 發表
9 X. D+ T2 [2 v+ \6 Vtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 H0 g$ z  @' |2 c
貼多d 就唔告發你...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ a$ q6 [# a* u( }* m. b* e
慢慢贴嘛。。我不知道我朋友从那里拿来的照片。。看到我头晕晕。。反应好的话继续贴:014:
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|

回復 #18 ed_teck 的帖子

你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 17:15 發表
0 b  G# x4 S! u8 u3 }tvb now,tvbnow,bttvb你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
! l1 J+ B- O4 ?tvb now,tvbnow,bttvb骗人。。其实你是想说。。好野当然留给自己啦。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-23 07:58 PM 發表 os.tvboxnow.com% V% o; f/ f) g6 G8 ~6 t9 |# A
+ @  N& I1 N& `0 f
骗人。。其实你是想说。。好野当然留给自己啦。。
( L. h5 F. [8 O, ?: o: E6 k( Q" A# X
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 05:15 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5007827&ptid=256407][/url]
0 F* I* G2 u# H/ B你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
os.tvboxnow.com6 K( D. T( [3 B: D% n$ y
:024: 你睇, 路過的都知道你份人係點..

回復 #22 Darkn3t 的帖子

evelyn.. 你应该企我呢边架..
9 x; n8 ?6 ^% X' B9 G/ J* g: f5 L) Ctvb now,tvbnow,bttvb:( :(

回復 #23 ed_teck 的帖子

你地都唔了解我..
多谢分享:onion31:
谢谢分享:onion14: :onion14:
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 20:21 發表 tvb now,tvbnow,bttvb7 j. A5 H/ @+ W
你地都唔了解我..
7 t1 J& T! J: f, D! b
天下的男人都是一样的哦。。
thx for sharing