返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
$ Y$ f* w$ N1 H. w4 ntvb now,tvbnow,bttvb師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
) J- D+ L  Z5 I公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
1 V& @4 `) r0 \4 V黑色真係好型@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" R) S. X# n* U! i: A/ a
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
/ ~. B% y) h8 W0 n+ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
1 p4 O/ C& B! T1 H樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
  q8 O( I0 E  Z0 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
9 [/ W8 J) Y. y" J0 a# d好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨tvb now,tvbnow,bttvb+ E9 Q+ C! W4 p; j
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
* f$ p( `+ s( z  ftvb now,tvbnow,bttvb我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
: @) ]" f2 q, Q  d1 ]/ j* _1 O7 w% a公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
公仔箱論壇% Q9 K' `* }+ J! v& X9 c4 E
我就鍾意one多d(所以訂左one)4 z5 S, ?$ X2 [  R0 P
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
  R2 d4 s2 W# m8 y* n* r' T我就鍾意one多d(所以訂左one)" [+ ?$ }9 M# M/ q  B4 b- p
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價os.tvboxnow.com+ M) W4 m7 f! d) E
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
; F. Y3 L1 H7 |% oos.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. H. @9 |4 G$ C; t
同埋我覺得one影相靚d
tvb now,tvbnow,bttvb+ z) e8 n# W8 U* u8 }
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇7 q: J" j) z0 L( Q
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
0 u2 G8 \4 e7 M' ^1 ]os.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
+ J/ F* P" ], O8 g1 Ktvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
1 q" k+ X1 Y5 _1 @  g( y' l6 [os.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
) W2 p2 W: ~/ K: i1 _同埋我覺得one影相靚dos.tvboxnow.com, t8 \6 f* ^' F
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w5 \- v) W( N# d
如果講像素既話唔係S4高D咩
- u$ z. U  e1 a2 T% }0 E
但S4好似都多左好多新功能..?6 L$ _0 f; ]. @
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
% [' J9 k' P+ n* i佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c2 e* ^" y$ [: P
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
9 d. q) v/ y5 n- i5 f% T$ N- ~* i' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩
% l  q: V0 D; M, B5 o6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
# O2 F, f5 N/ C, ~: ]但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊0 V/ T4 W/ m2 ?$ M; z
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
! T. ?" m( P) e" F8 w1 Jtvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
* A( K" m# J8 |# V- B同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
+ d/ t3 ^6 f6 R( s8 atvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
( f& |& n( S2 q8 Q1 O. T( G3 S
如果係咁咁真係唔洗考慮....