返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@2 j7 y: }0 p! o
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
+ b% J$ }# a+ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
, w6 B* n) u# L/ l6 w# d# o; I黑色真係好型@@, i1 E1 w, \. A6 J$ G3 P
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
9 E7 Y, T. O6 H) \( ?; ?. @好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
% Z2 m" G4 {" d* {+ S' J# x樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
/ r/ U6 i" n. ]- o. F6 @os.tvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb5 e* y  @5 g, E4 v$ W
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨: b; k/ ?; p& G& C2 ]8 ~. t9 W/ U
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇4 e! I0 M( T) t; f; g. W8 ^
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
/ Z' \. t% O3 n' C2 Gtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
4 C: U! b; J/ u9 S: `; M' Htvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
! [/ G2 }- t1 }1 h) o4 U0 Nos.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
& |# I# P+ z0 W) y5 A% H我就鍾意one多d(所以訂左one)os.tvboxnow.com- q( T4 S) g7 t! }" r8 W( l
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價1 x, w! _8 |' t5 J
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
os.tvboxnow.com- ?+ B6 \3 q+ j# L; r  _1 q/ w
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb" w: [) u% m$ R- z1 [
同埋我覺得one影相靚d
os.tvboxnow.com0 [) H  }3 O; _& C3 |& q
我就鍾意one多d(所以訂左one)
4 {" X9 g. T9 y6 i& Bs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價( q4 q: E) K: [# R
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
! ]* V: W' [$ D9 V' P* Q# _! S; _
但S4好似都多左好多新功能..?
  j9 S8 H+ R, g8 P8 w公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
6 z' d6 ^# q; \) X同埋我覺得one影相靚d
0 b: m3 E' \. C" ^tvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ~# _/ F5 L- z7 K) h( H7 N
如果講像素既話唔係S4高D咩
os.tvboxnow.com) o5 P' O' Z0 c( o# }- K) D4 p
但S4好似都多左好多新功能..?
& X: }3 z' Q3 v1 H魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇% I# G0 O2 W* e$ E$ W9 R
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: m% Q, J. \, N- r  ^9 u* a/ ]
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇/ N" Z3 \' r- i
如果講像素既話唔係S4高D咩
/ Z6 N; `" d/ V魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
os.tvboxnow.com+ |' Q2 t; [4 ]; ]( H
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb3 \4 c7 R) H0 T2 d& l  ~- \# s
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
$ I3 c' O$ @2 b+ {1 H0 k
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. U4 _3 E" D! `0 n" c
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- S3 R4 T+ g5 U1 I( k" ~* b( ^
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
os.tvboxnow.com) S; ?% P* R+ g. b
如果係咁咁真係唔洗考慮....