返回列表 回復 發帖
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
7 c/ `' V, J  F: Zleekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
公仔箱論壇! `9 G2 m& u& H6 f8 ]/ t

1 @% u9 _( g, N9 los.tvboxnow.com版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀& d* m( M& y- }" ]2 N' G+ ^+ w
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
你係佢fans呀!!!!
公仔箱論壇& ^- f8 L. D9 S/ x. E; K

* B. x- j- c0 a% X  }4 s6 n版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀  ~* y! z5 s$ ^( N+ p( ^. k2 x
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...
) G3 |# b  P+ X+ x  j3 K& v6 V/ U/ L大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
1 h1 W( d' H# n3 x4 u公仔箱論壇完全同意...
6 ]/ _1 z4 u( m4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 R- e6 `: V; ]
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!公仔箱論壇. P; u6 N, [: O, Y6 H  [
~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
% C6 |( I" E2 O6 S" Qtvb now,tvbnow,bttvbyes....

係佢fans呀

本帖最後由 大文細佬 於 2013-3-8 01:29 AM 編輯 公仔箱論壇) u4 ~1 _1 O# a8 \
os.tvboxnow.com/ l" G5 n, i" X
: {3 T' }  c3 Z! wos.tvboxnow.com完全同意...os.tvboxnow.com3 v7 i& [, K& r& H

2 I7 f; i. i$ ]) ?7 P不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
4 n: L, e& X1 h  i1 P8 F) j- STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 C) {- o, g' {% i2 x% p2 w) V. Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% a8 k' g, B$ ~$ e
八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格
22# 大文細佬 3 Z5 z1 g: e% U5 o
尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白5 {: R7 q7 b  k( r

2 x* {- A: Q1 E* Z% x' j公仔箱論壇真係冇乜發輝的機會
她做不到女主角
love this lady