返回列表 回復 發帖
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。公仔箱論壇' b9 V" D$ B8 j! r
leekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
公仔箱論壇' i( k5 a1 V4 J) O3 N

/ G1 Y& [  h& F) eos.tvboxnow.com佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!/ i8 _; Y# u  _
leekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
& A1 d. C& e! N/ v  V, ~) S4 n; b+ I4 o2 h5 j# k$ g8 O
唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
一啲都唔低,我又有幾高?唉.......唔好笑我扮唏噓。
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
电视狂,我諗套劇會交代嘅,我都等緊..........
不外孚無言受屈之類.如果唔係,有怪莫怪.
恬靜的田園生活真令人嚮往
我沒看過 因為看人物 沒有我認識的人 充其量是司棋姐(他的真情太經典了),但看大家寫的好像很好看,我這幾天來看看
4 n$ J* T$ F' |& ?9 p公仔箱論壇但是樓主的標題  我可以深深感受os.tvboxnow.com# C9 m) c' l! e$ d
生娘真的不及養娘大 縱然稱謂上不是 爸媽 但是精神上實質上卻是比這更親近

評分次數

• leekwoklam

究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。tvb now,tvbnow,bttvb, c  V- I, a" [, c7 i
电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
# d; G4 E" q, F7 |& \- GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ G5 N, w) j5 G. U  _4 \
唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.
"无讲"=沒有說出來.4 @) t) Q; i: m! k9 M$ w  C
butyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! L$ Y7 g( g; B0 R' f! J7 W- `6 X

Q; j( b+ e9 R! h) \3 {公仔箱論壇感激
看親身母自己說年輕時不懂事TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 W7 C/ k8 g' _' L8 v
有了小孩後( [* ?! q8 u) \. z7 h5 E8 R
一直想找個好男人給小孩一個家# A. S; U# T8 |( w
後來年紀漸長tvb now,tvbnow,bttvb4 {3 G) C$ S5 V- o7 e8 }- B8 _
想找回小孩時一切太遲os.tvboxnow.com# y% }1 C3 h9 e- O- M6 r
然後之後一直做善事希望彌補
; Y/ T! y2 a+ x% p6 J$ c公仔箱論壇親生阿媽已經改過向善TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 F8 f* `# c0 D  M( {( A: H( l9 m
只是小孩仍誤會2 W7 f1 H$ k: W1 V
看tvb近來編劇os.tvboxnow.com2 `' A# l  o$ H* D) F
應該是大團圓結局
看親身母自己說年輕時不懂事
% a7 Q8 W' ^! {& Btvb now,tvbnow,bttvb有了小孩後
# ]: L9 }) f3 R. h% v. ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一直想找個好男人給小孩一個家( i+ d6 ^' ?  [/ z7 a
後來年紀漸長TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 J6 h/ }0 d! g) q0 Q
想找回小孩時一切太遲
; `9 |, C2 B$ ?4 D) U1 e然後之後一直做善事希望彌補tvb now,tvbnow,bttvb" S, [. p5 r% |
親生阿媽已經改過向善tvb now,tvbnow,bttvb' m9 M$ ?* `  P4 V
只是小孩仍誤會
* X2 A, r. j3 z/ F# cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。看tvb近來編劇" }9 h% K. B9 Y2 B; R
應該是大團圓結局 ...! L; ^* t. r/ @( C
mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
, |; f1 |% J4 N( z1 V9 w
os.tvboxnow.com7 V# Z3 |6 A( g
咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!