返回列表 回復 發帖
就黎退架啦
lhy92725 發表於 2017-9-3 03:26 PM
貓新工作人妻

鼠患何其多?到外面買飲品都要抺干淨才可飲用。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生

E 生 下午好!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

我地滿5年先加一日
lhy92725 發表於 2017-9-3 09:53 AM

貓貓 咁慘呀!! 炒老闆啦!!!

你打的也是漢字哦,你都看不懂嗎?
lhy92725 發表於 2017-9-3 06:02 PM

他的意思,繁體字才是漢字??!!!

鼠患何其多?到外面買飲品都要抺干淨才可飲用。
CC517 發表於 2017-9-4 10:03 AM
我知道你住在貧窮衛生差地區
貓貓 咁慘呀!! 炒老闆啦!!!

gracechanstuart 發表於 2017-9-4 01:25 PM
you forgot they have two weeks chinese new years holiday, one week labor day holiday in may and one week national day holiday in prc.  even better than you in donald trump's land

E 生、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

為慶祝【☆★Grace 360°分享天地★☆】新開張!!

!(Grace 既 唱作區個人聊天室)!

凡於本帖發出後72小時,到【☆★Grace 360°分享天地★☆】探下Grace,

回個帖,分享一D好事物,例如,一首好歌,一幅美圖 等等...

就可以得到Grace送出道賀紅包一封啦!!

只要 Click一下 以下 圖片,就可以去到我個分享天地啦!!

請各位多多指教!!

多謝各位支持!!

今日忙到甩辘
條骨都無佐lu
我知道你住在貧窮衛生差地區
Pedestrian_A 發表於 2017-9-4 01:45 PM
叫你啲兄弟檢點下啦
外星貓E生
他的意思,繁體字才是漢字??!!!

gracechanstuart 發表於 2017-9-4 01:26 PM
都唔出奇,我家裡電腦都系繁體字的,公司只不過因為做文件的關係,我只能設返簡體而已
條骨都無佐lu
E生早晨.
今日忙到甩辘
lhy92725 發表於 2017-9-4 05:48 PM
加油
叫你啲兄弟檢點下啦
CC517 發表於 2017-9-4 06:26 PM
不關我的事
他們是你的家庭成員因為你家在窮人區

E 生 早晨!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!